lukomat Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Proszę o podpowiedź gdzie dostać szczytową przelotkę to kija Dragon trolling master 2.13m 25lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Zdemontuj z kija zmierz średnicę wewnętrzną tulei lub zewnętrzną blanku i zewnętrzną średnice pierścienia , zamów wg życzenia rodzaj w sklepach zajmujących się sprzedażą komponentów do budowy wędzisk. Jest ich w Polsce kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 OK, czyli trzeba hard way. Liczyłem że może ktoś po modelu kija będzie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Serwis Dragona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Czolem Panowie wypadla mi porcelanka w przelotce szczytowej w kiju. st.croix avid 3/16-5/8 oz. Udalo mi sie ja zdiac po podgrzaniu bez problemu. Jako ze jestem na wyjezdzie 2 tygodnie i nie mam czym jej zmierzyc , ktos moze wie jaka tj przelotka i gdzie ja z marszu w necie zamowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi