bazyloss Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ktoś stwierdził jakieś różnice między tymi dwoma dystrybucjami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Już chyba wszystko małe żółe rączki robią .No chyba że coś ze starych zapasów dorwiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Mam oba,nie ma żadnej różnicy w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 No ja miałem kiedyś używkę US, mocno przechodzoną, którą dobiłem, ale to przez niechlujstwo. Mam teraz czajnik od nowości i jest spoko. To jest tak prymitywna konstrukcja, że trzeba by się było bardzo postarać, żeby coś spartolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 To ma być kręcioł do sandaczowej gruntówki dla kumpla, więc może faktycznie wszystko jedno, chyba jeszcze oprócz sumowego trolla to się więcej do niczego nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 No co TY 260-ka obsługuje kogutki i gumy na ciężko aż miło.Obrażasz nieśmiertelnego slamka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 no pewnie, można wszystkim, tylko po co, przecież nie zamienię Certate HC na Slammera mam SSM i służy tylko do jednego celu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi