Skocz do zawartości
  • 0

Zmiany, zmiany, zmiany...

Friko

Pytanie

Wygląda na to, że jerkbait.pl stał sie zapleczem kadr dla instytucji odpowiedzialnych za stan wód i gospodarki rybackiej w Polsce  :rolleyes:   Niedawno Piotrek @Milupa trafił Zarządu Okręgu Mazowsze PZW a teraz.... mówiąc krótko, zgodziłem się zostać wiecedyrektorem Departamentu Rybactwa Wód Polskich. Moja misja, bo tak traktuję nową pracę, zaczyna sie w dniu dzisiejszym.   Liczę na to, że razem z Piotrem "po starej znajmości", z ramienia obu instytucji, będziemy w stanie zdziałać wiele dobrego dla dobra polskich wód i polskich wędkarzy.

Nowe obowiązki, którym zamierzam sie poświęcić uniemożliwią mi zaangażowanie w forum jerkbait.pl na dotychczasowym poziomie dlatego w najbliższym czasie zamierzam zrezygnować z funkcji moderatora. Oczywiście będę się starał zaglądać na forum i wsłuchiwać się w Wasz głos ale poza wszystkim łączenie funkcji kierowniczej w instytucji publicznej z moderacja niezależnego portalu jakim jest jerkbait.pl byłoby niewłaściwe i mogło prowadzic do konfliktu interesów.

Mam nadzieję że Koledzy z Redakcji wybaczą mi tę decycję :)

• Like 29

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A ja już chciałem dać na tacę w podzięce i z prośbą aby @Jano i Mario poszli w jakieś ministry! Dopiero wtedy byśmy tutaj pohulali!

Polityka po nazwisku, tęcza i biała Polska, niewymiarówki w okresie ochronnym  i nikt by nam FORUMOWICZOM nie podskoczył!!! :P  :D  :D  :D