Skocz do zawartości

Jeziorko Czerniakowskie 21 maja 2022

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni

A może byśmy tak najmilsi

wpadli na chwilę nad czerniakowskie?

Piąteczki byśmy przybili

dyskretnie coś zjedli i wypili?

Wędeczki pokazali

przynęty z drewna, gumy i stali?

Nareszcie jest szansa spotkać się bez maseczek. Ja będę tradycyjnie na plaży od ulicy Jeziornej od 10tej. Jest szansa kolejnego spotkania. Tegoroczny GS7 pokazał jak ważne są bezpośrednie relacje.

Już kilka razy spotykaliśmy się w tym miejscu pod hasłem " casting UL" .

W tym roku proponuję po prostu "Cieszmy sie dniem i róbmy co chcemy" (tylko bez przesady! ;) )

Zapraszam :)

PS jeszcze nie mam żadnych pomysłów organizacyjnych, ale jestem pewien, że pomożecie ogarnąć temat ;)

• Like 8

... Imienniku, może być kolizyjne. Coś nad Narwią się kroi. Arka i Szybka trzeba pytać...

Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka

Narew tydzień wcześniej także zajrzysz i tu i tu biggrin.png

Ps. Szybek to chyba nie wie nawet, że będzie wink.png

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 2

Już kilka razy spotykaliśmy się w tym miejscu pod hasłem " casting UL" .

W tym roku proponuję po prostu "Cieszmy sie dniem i róbmy co chcemy" (tylko bez przesady! ;) )

To może casting XXXXXL czyli zabieramy najgrubsze zestawy i ogłuszamy ryby wzbudzając aplauz wśród widowni.

• Like 2

Trafisz, tylko nie jedz zbyt dużo na śniadanie. Po obfitym jedzeniu odpływa krew z głowy i pogarsza się percepcja, orientacja i bystrość spojrzenia. A jak by co to dzwoń! :P  :D

bardzo mądre slowo ta percepcja.chyba zliczyłes harward ,oxfordalbo co najmniej ze 3 studentki z tych uczelni
  • Like 4

• 2 tygodnie później...

Trafisz, tylko nie jedz zbyt dużo na śniadanie. Po obfitym jedzeniu odpływa krew z głowy i pogarsza się percepcja, orientacja i bystrość spojrzenia. A jak by co to dzwoń! :P  :D

To nie jest potwierdzona teoria. Po obfitym posiłku napina się skóra na brzuchu i ciągnie w dół tą z czoła. Dlatego opadają powieki i chce się spać ;)

• Like 3

ja się melduję, jak będzie grill to przyniosę ze sobą coś na ruszt, jak zwykle

sprzętowo też coś przytargam w klasie L / ML

Spotkanie wędkarskie na dodatek nad jeziorkiem i bez grila ? To tak jak wódka bezalkoholowa ???? ????

Jeden kompletny grill będzie na pewno. Z operatorem tegoż urządzenia albowiem nie od dziś wiadomo, że o operatorów łatwo nie jest ????

• Like 3