BOB1 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 SzanowniA może byśmy tak najmilsiwpadli na chwilę nad czerniakowskie?Piąteczki byśmy przybili dyskretnie coś zjedli i wypili?Wędeczki pokazaliprzynęty z drewna, gumy i stali? Nareszcie jest szansa spotkać się bez maseczek. Ja będę tradycyjnie na plaży od ulicy Jeziornej od 10tej. Jest szansa kolejnego spotkania. Tegoroczny GS7 pokazał jak ważne są bezpośrednie relacje.Już kilka razy spotykaliśmy się w tym miejscu pod hasłem " casting UL" .W tym roku proponuję po prostu "Cieszmy sie dniem i róbmy co chcemy" (tylko bez przesady! )Zapraszam PS jeszcze nie mam żadnych pomysłów organizacyjnych, ale jestem pewien, że pomożecie ogarnąć temat 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 ... Imienniku, może być kolizyjne. Coś nad Narwią się kroi. Arka i Szybka trzeba pytać... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) ... Imienniku, może być kolizyjne. Coś nad Narwią się kroi. Arka i Szybka trzeba pytać... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Narew tydzień wcześniej także zajrzysz i tu i tu Ps. Szybek to chyba nie wie nawet, że będzie Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Sławek Nikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 ZAMAWIAM SERNIK!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 ... Imienniku, może być kolizyjne. Coś nad Narwią się kroi. Arka i Szybka trzeba pytać... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu TapatalkaWszystkim nie dogodzisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Już kilka razy spotykaliśmy się w tym miejscu pod hasłem " casting UL" .W tym roku proponuję po prostu "Cieszmy sie dniem i róbmy co chcemy" (tylko bez przesady! ) To może casting XXXXXL czyli zabieramy najgrubsze zestawy i ogłuszamy ryby wzbudzając aplauz wśród widowni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 ...no tak Andrzeju ,,tylko bez przesady"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 To może casting XXXXXL czyli zabieramy najgrubsze zestawy i ogłuszamy ryby wzbudzając aplauz wśród widowni.Chętnie zobaczę Twoje zestawy, którymi ciskasz połówkę cielaka na 30 metrów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Eee, to ja z moim maksymalnym c.w. 220 gr. poprzestanę na dostarczeniu lukrowanej zanęty. I będę pilnował, byście ciężką artylerią nie ustrzelili morsującej niewiasty, myląc ją ze spławiającą się metróweczką. Ma ktoś alkomat? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Eee, to ja z moim maksymalnym c.w. 220 gr. poprzestanę na dostarczeniu lukrowanej zanęty. I będę pilnował, byście ciężką artylerią nie ustrzelili morsującej niewiasty, myląc ją ze spławiającą się metróweczką. Ma ktoś alkomat?Mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie wiem po co Wam alkomat ... I skąd w ogóle pomysły o takich tematach ... Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) . Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 To może casting XXXXXL czyli zabieramy najgrubsze zestawy i ogłuszamy ryby wzbudzając aplauz wśród widowni.Jeśli się pojawisz nad jeziorkiem to koniecznie weź ze sobą najcięższą zabawkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Postaram się byc jak dożyje.nigdy tam nie byłem ale wydaje mi się że trafie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Trafisz, tylko nie jedz zbyt dużo na śniadanie. Po obfitym jedzeniu odpływa krew z głowy i pogarsza się percepcja, orientacja i bystrość spojrzenia. A jak by co to dzwoń! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 ja się melduję, jak będzie grill to przyniosę ze sobą coś na ruszt, jak zwykle sprzętowo też coś przytargam w klasie L / ML 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Będzie Robert, będzie Paweł, będzie komu rozplątywać brody. Duet najcierpliwszych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Trafisz, tylko nie jedz zbyt dużo na śniadanie. Po obfitym jedzeniu odpływa krew z głowy i pogarsza się percepcja, orientacja i bystrość spojrzenia. A jak by co to dzwoń! bardzo mądre slowo ta percepcja.chyba zliczyłes harward ,oxfordalbo co najmniej ze 3 studentki z tych uczelni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Dzięki, bardzo uważałem aby nie pomylić z penetracją 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Trafisz, tylko nie jedz zbyt dużo na śniadanie. Po obfitym jedzeniu odpływa krew z głowy i pogarsza się percepcja, orientacja i bystrość spojrzenia. A jak by co to dzwoń! To nie jest potwierdzona teoria. Po obfitym posiłku napina się skóra na brzuchu i ciągnie w dół tą z czoła. Dlatego opadają powieki i chce się spać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 No przecież o tym samym pisałem! Jak opadną powieki to przecież tracisz orientację i bystrość spojrzenia? ważne, że efekt finalny jest identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Po obfitym posiłku napina się skóra na brzuchu i ciągnie w dół tą z czoła. Dlatego opadają powieki i chce się spać logiczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Jak uważacie. Jak przyjedziecie to się zobaczy co Wam się napnie a co opadnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 ja się melduję, jak będzie grill to przyniosę ze sobą coś na ruszt, jak zwykle sprzętowo też coś przytargam w klasie L / MLSpotkanie wędkarskie na dodatek nad jeziorkiem i bez grila ? To tak jak wódka bezalkoholowa ???? ???? Jeden kompletny grill będzie na pewno. Z operatorem tegoż urządzenia albowiem nie od dziś wiadomo, że o operatorów łatwo nie jest ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Jeziorko w majowym klimacie już czeka Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez BOB 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi