krzysiek gżybek Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Jade już furmanką i mokne.dajta znaka jak w stolicy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Pada ale do 10 ma przestać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 W Warszawie sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Bardzo wietrznie i bardzo sympatycznie było. Podziękowania dla wszystkich przybyłych. Oby częściej i w liczniejszym gronie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Grupka nieliczna , ale śliczna przybyła na tegoroczne spotkanie. Aura nas nie rozpieszczała. Cholernie wiało (kiełbasę i musztardę zwiewało ze stołu!!! ), ale na całe szczęście nie padało.W tym roku zdecydowanie odeszliśmy od formuły "spotkanie UL" i na całe szczęście bo w tych warunkach byłoby ciężko, choć i najlżejsze zestawy były ambitnie testowane.Niewątpliwym i hitami były zestawy i przynęty Andrzeja @godski i żelastwo Pana Krzysia Gżybka Ja po raz pierwszy zabrałem nad wodę Shimani Zodias do 12g i najnowsze, testowe wytopy Kolegi @speku3.Praca tych twisterków (waga większego ponad 90gr) rewelacja a turbina przy największym będzie robiła robotę Było super za co dziękuję wszystkim przybyłym (szczególnie Piotrowi @Novis za przyjazd z Łodzi pod Łowiczem ) Do zobaczenia, mam nadzieję w przyszłym roku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Dzięki Koledzy za mile spędzony czas, grilla (ukłony dla Sławcia), Andrzejowi za pokazanie zestawów XL i XXL, Maciusiowi za pogawędki, Robertowi za fotki i wszystkim za towarzystwo! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 W przyszłym roku to już bezemnie,kończe klepanie,kończe łapanie,biere się za chlanie.i tak mi wychodzi z wyliczenia że jak będzie spotkanie to będe w cugu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Można to wszystko pogodzić, Krzyś! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Spotkanie jak zwykle z gatunku tych że kto nie był niech sobie pluje w brode była okazja spotkać znajomych, umówić się na ryby, krótko obrzucać rozmaite sprzętowe nowości i odkrycia Kolegów - parę godzinek na wodą zawsze wiecej da niż parę dni przed komputerem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Bardzo wietrznie i bardzo sympatycznie było. Podziękowania dla wszystkich przybyłych. Oby częściej i w liczniejszym gronie. Dzięki Koledzy za mile spędzony czas, grilla (ukłony dla Sławcia), Andrzejowi za pokazanie zestawów XL i XXL, Maciusiowi za pogawędki, Robertowi za fotki i wszystkim za towarzystwo! Piotrek ja również dziękuję. Znalazłeś i czas i chęci W przyszłym roku to już bezemnie,kończe klepanie,kończe łapanie,biere się za chlanie.i tak mi wychodzi z wyliczenia że jak będzie spotkanie to będe w cugu Jak będziesz tak dalej chlał tę w(o)dę z Liwca to faktycznie może Ci się odechcieć robić cokolwiek ... A na koniec foto, które powie więcej aniżeli najlepsiejsza analiza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 (edytowane) Nie wiem o co chodzi ale dodaję przez Tapatalka i jakieś gnioty wychodzą. Edytowane 21 Maja 2022 przez MietekK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Było git a nawet lepiej,to może i jeszcze wdepne na następny wyklad o przynętach miniaturkach.tylko drobna uwaga dla Pana co obslugiwał palenisko -trza bylo rozpalaćrozpalac ze 3 cm dalej od stolika.pewnie na drugi raz wogóle będzie bez ognia przez mądre przepisy.Nas się czepnáł a do plywaków zero uwag pomimo że i jest zakaz plywania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Było git a nawet lepiej,to może i jeszcze wdepne na następny wyklad o przynętach miniaturkach.tylko drobna uwaga dla Pana co obslugiwał palenisko -trza bylo rozpalaćrozpalac ze 3 cm dalej od stolika.pewnie na drugi raz wogóle będzie bez ognia przez mądre przepisy.Nas się czepnáł a do plywaków zero uwag pomimo że i jest zakaz plywania. O celowość i zgodność tej tabliczki z zakazami z rzeczywistym stanem warto zapytać administratora/właściciela terenów nad jeziorkiem. I jeśli za rok spotkanie będzie organizowane to ja chętnie pokoresponduję z kim trzeba aby ustalić fakty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Tu nie ma co korespondować.trzeba idiotów postawić przed faktem dokonanym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 (edytowane) A ja sobie wykrakałem. We czwartek rozłożył mnie PESEL - młodsi nazywają to lumbago...Bardzo żałuję... Edytowane 25 Maja 2022 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Jakoś nie wypada i nie po koleżeńsku ... polubić Alku Twój wpis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 A ja sobie wykrakałem. We czwartek rozłożył mnie PESEL - młodsi nazywają to lumbago...Bardzo żałuję...Co to jest lumbago??? Brzmi chuj...o . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 ... zapalenie nerwu kulszowego, inaczej jebie w krzyżu, czasami aż po piętę... Tak obrazowo... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Co to jest lumbago??? Brzmi chuj...o .Ooo, widać, że Ty nie z "młodych", ale z jeszcze młodszych... ... zapalenie nerwu kulszowego, inaczej jebie w krzyżu, czasami aż po piętę... Tak obrazowo...Trafna definicja, nic dodać nic ująć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) A nad Czerniakowskim cisza, spokój ... są nawet miejsca siedzące Edytowane 9 Października 2022 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Taaa, a w krzakach dwa feedery! Czego to się ludzie dopuszczą żeby pozyskać kolację...ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi