Skocz do zawartości

Jeziorko Czerniakowskie 21 maja 2022

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

Grupka nieliczna , ale śliczna przybyła na tegoroczne spotkanie. Aura nas nie rozpieszczała. Cholernie wiało (kiełbasę i musztardę zwiewało ze stołu!!! ;) ), ale na całe szczęście nie padało.

W tym roku zdecydowanie odeszliśmy od formuły "spotkanie UL" i na całe szczęście bo w tych warunkach byłoby ciężko, choć i najlżejsze zestawy były ambitnie testowane.

Niewątpliwym i hitami były zestawy i przynęty Andrzeja @godski i żelastwo Pana Krzysia Gżybka

post-52107-0-20331000-1653137435_thumb.jpg

post-52107-0-99687700-1653137443_thumb.jpg

post-52107-0-65842500-1653137454_thumb.jpg

Ja po raz pierwszy zabrałem nad wodę Shimani Zodias do 12g i najnowsze, testowe wytopy Kolegi @speku3.

Praca tych twisterków (waga większego ponad 90gr) rewelacja a turbina przy największym będzie robiła robotę :good:

post-52107-0-53763000-1653137659_thumb.jpg

post-52107-0-47061800-1653137669_thumb.jpg

Było super za co dziękuję wszystkim przybyłym (szczególnie Piotrowi @Novis za przyjazd z Łodzi pod Łowiczem :good:  :clappinghands:  :D )

post-52107-0-51549600-1653137855_thumb.jpg

post-52107-0-49896600-1653137865_thumb.jpg

post-52107-0-25001400-1653137873_thumb.jpg

Do zobaczenia, mam nadzieję w przyszłym roku :)

• Like 10

Spotkanie jak zwykle z gatunku tych że kto nie był niech sobie pluje w brode :)  była okazja spotkać znajomych, umówić się na ryby,  krótko obrzucać rozmaite sprzętowe nowości i odkrycia Kolegów - parę godzinek na wodą zawsze wiecej da niż parę dni przed komputerem

• Like 7

Bardzo wietrznie i bardzo sympatycznie było. Podziękowania dla wszystkich przybyłych. Oby częściej i w liczniejszym gronie.

rockon.gif

Dzięki Koledzy za mile spędzony czas, grilla (ukłony dla Sławcia), Andrzejowi za pokazanie zestawów XL i XXL, Maciusiowi za pogawędki, Robertowi za fotki i wszystkim za towarzystwo!

Piotrek ja również dziękuję. Znalazłeś i czas i chęci highfive.gif

W przyszłym roku to już bezemnie,kończe klepanie,kończe łapanie,biere się za chlanie.i tak mi wychodzi z wyliczenia że jak będzie spotkanie to będe w cugu

Jak będziesz tak dalej chlał tę w(o)dę z Liwca to faktycznie może Ci się odechcieć robić cokolwiek  ... tongue.png

A na koniec foto, które powie więcej aniżeli najlepsiejsza analiza wink.png

post-65395-0-14233400-1653164835_thumb.jpg

• Like 3

Było git a nawet lepiej,to może i jeszcze wdepne na następny wyklad o przynętach miniaturkach.tylko drobna uwaga dla Pana co obslugiwał palenisko -trza bylo rozpalaćrozpalac ze 3 cm dalej od stolika.pewnie na drugi raz wogóle będzie bez ognia przez mądre przepisy.Nas się czepnáł a do plywaków zero uwag pomimo że i jest zakaz plywania.

• Like 2

Było git a nawet lepiej,to może i jeszcze wdepne na następny wyklad o przynętach miniaturkach.tylko drobna uwaga dla Pana co obslugiwał palenisko -trza bylo rozpalaćrozpalac ze 3 cm dalej od stolika.pewnie na drugi raz wogóle będzie bez ognia przez mądre przepisy.Nas się czepnáł a do plywaków zero uwag pomimo że i jest zakaz plywania.

O celowość i zgodność tej tabliczki z zakazami z rzeczywistym stanem warto zapytać administratora/właściciela terenów nad jeziorkiem. I jeśli za rok spotkanie będzie organizowane to ja chętnie pokoresponduję z kim trzeba aby ustalić fakty.

• Like 4

Co to jest lumbago??? Brzmi chuj...o .

Ooo, widać, że Ty nie z "młodych", ale z jeszcze młodszych... :D

... zapalenie nerwu kulszowego, inaczej jebie w krzyżu, czasami aż po piętę... Tak obrazowo...

Trafna definicja, nic dodać nic ująć. :clappinghands:

• Like 2

• 4 miesiące temu...