TomCast Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Robert, to kiedy to spotkanie? Biore XUL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Czekam na Ciebie 21 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Czekam na Ciebie 21 maja 21.05 mać, pracuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Bierz L4!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Nie da się :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 22.05 mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Nie da się :/ kontroler lotów czy co ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Służba zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 To niech Ci zlecą opiekę medyczna nad nami nad jeziorkiem? Ojjjj czasami była konieczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Robercie brakuje ludzi do pracy, ja w maju bede mial 108 nadgodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 To załapiesz się na następne spotkanie albo zrobimy indywidualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Jak zabradziażymy w sielankowej atmosferze, nie można wykluczyć spotkania niedzielnych wędkarzy. Przepraszam, castingowców. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 A czy jest jakaś proponowana pora tego wydarzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Będę od 10tej. Zwykle kończyliśmy ok 14tej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S. Cios Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Mam pytanie do koneserów j. Czerniakowskiego (nigdy nie byłem nad nim). Czy obiekt na załączonym zdjęciu jeszcze istnieje? Czy ktoś go może pamięta? To zdjęcie jest z czasopisma z 1955 r.Przygotowuje artykuł nt. ośrodka zarybieniowego nad tym jeziorem, które funkcjonowało w latach 50. Prawdopodobnie przy tym budynku była wylęgarnia, w tym ryb łososiowatych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Januszu, tego już nie ma. Na początku lat 70tych też go już nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 To już w sobotę Kto potwierdza obecność? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 ... Robercie, pytanie należałoby postawić, kto nowy oprócz ,, starej gwardii" ? Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 (edytowane) Spotkanie wędkarskie na dodatek nad jeziorkiem i bez grila ? To tak jak wódka bezalkoholowa ???? ???? Jeden kompletny grill będzie na pewno. Z operatorem tegoż urządzenia albowiem nie od dziś wiadomo, że o operatorów łatwo nie jest ????Ja przybędę. A że człowiek nie ???? to dla przyjezdnych (i nie tylko) herbatę miał będę ???? Edytowane 16 Maja 2022 przez Sławek Nikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Bede na bank. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Ja przybędę. A że człowiek nie to dla przyjezdnych (i nie tylko) herbatę miał będę Sławek a nie przewidujesz hucznych uroczystości jak w piątek i sobote nad Narwią,z tego co kojarze to niektórzy trafili do siódmego nieba,a okrzykom rodem z żylety nie było końca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 ... bankowo, to wahadłówki z koralikami dowiez, są oczekiwane.. Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Sławek a nie przewidujesz hucznych uroczystości jak w piątek i sobote nad Narwią,z tego co kojarze to niektórzy trafili do siódmego nieba,a okrzykom rodem z żylety nie było końca.Pierwsze słyszę ????♂️Może dlatego, że w piątek mnie nie było.No i wieczór kawalerski był po drugiej stronie. To stamtąd ten hałas musiał dobiegać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 ... niektórych to po północy na flaki napadło ,inni po bożemu o 4 wstawali nad wodę... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi