krzysiek gżybek Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Wachadlówki są,koraliki jutro wystrugam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Melduję pełną gotowość. Z niektórymi osobnikami jeszcze wczoraj sympatycznie gawędziłem, za resztą się stęskniłem. Przywiozę ciacho i, być może, kolegę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) Jeśli nie trafi mnie szlag, albo inna cholera, będziemy we trójkę (Nika, Ziva i ja) Edytowane 17 Maja 2022 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Będę i ja, zabiorę coś na ruszt i nowego casta na blanku Seekera do obrzucania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 I ja wezmę patyka, którego jeszcze nikomu nie pokazywalem bo i nie ma się czym chwalić. A mianowicie najtanszego casta jakiego w ogóle na aliex zakupiłem ???? jak jeszcze było tanio ???? Pewnie szału w porównaniu z seekerem nie będzie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Będę i ja, zabiorę coś na ruszt i nowego casta na blanku Seekera do obrzucania...pożyczysz do testów na kropkach?... Zrobię relacje ;-) Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 To ja wezmę przynęty raczej grubszego kalibru, których nie znacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) ... ostatnio testowałem Fire Tail od Headbengera... został zaatakowany przez stworzenie z dwukrotnie większe ( 17 ). Podoba mi się praca, w sam raz na płytkie teraz.. Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Maja 2022 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 ...pożyczysz do testów na kropkach?... Zrobię relacje ;-) Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka na Podlasiu nie ma tak dużych pstrągów chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 To ja wezmę przynęty raczej grubszego kalibru, których nie znacie kto nie zna to niezna ale ja znam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Tere, fere. Ty to tylko jako jedyny znasz poppery tonące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Panie ja te gumy ze śmigielkieem i wirujący i te 2kilowe orzynęte z wirującym ogonkiem miałem okazje pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Ty tylko macasz. Ja będę na nie łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Robercik 74 dla Ciebie i Maćka już koralikowe ogonki,jeszcze puszysta kotwica i hop do wody.Ten co śmiga po żwirowniach na te 18cm w 3 rzucie wyjął dzis takiego 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Robercik 74 dla Ciebie i Maćka już koralikowe ogonki,jeszcze puszysta kotwica i hop do wody.Ten co śmiga po żwirowniach na te 18cm w 3 rzucie wyjął dzis takiego 60cm.Krzysiek się bawi w szamana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Skoro sobota, to mnie niestety zabraknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 ...przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) na Podlasiu nie ma tak dużych pstrągów chyba ... ta 45,38 36 ostatnio... a jeszcze nie byłem na jednej wodzie, najbliżej. Tylko tam poważniejszy sprzęt, nocleg w lesie raczej... nie podjedziesz autem, straż leśna, itp. ... zostaje jednoślad. Rozpoznanie bojem zrobilem 4 lata temu, w majówkę... Edytowane 17 Maja 2022 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Ten co śmiga po żwirowniach na te 18cm w 3 rzucie wyjął dzis takiego 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 To ja wezmę przynęty raczej grubszego kalibru, których nie znacie To ja, jeśli uda mi się zajrzeć, zabiorę coś do rzucania tych kotletów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) ...kotlecików raczej Zapraszam szczerze Edytowane 17 Maja 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 To i ja jakies półpustaka wystrugam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 ... nie będzie to bardzo ciężki kaliber... ,Bestia z Eliminatorem wybiorą się na spacer... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Widzę, że i ja muszę się zaopatrzyć w cięższego casta, coby pociskać biżuterią od Krzysztofa. Chwosta też przygotuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Jeśli nic mi nie wypadnie, pilnego albo ciekawszego , to najzwyczajniej w świecie przyjadę- nie zbłądzę bo to będą godziny przedpołudniowe, a ja nie mam już 18 lat, żeby o tej porze błądzić. A szkoda 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi