admin Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Myślałem, że już nikt się nie zarejestruje ale ... myliłem się. Witaj Herminatorze na forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 szkodza ze nie ja jestem tym 666 z 2 strony gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herminator Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 helo Remkuto wszystko przez tego łobuza Mifka, co po dworcu we Wrocławiu z wędką zagraniczną bez tuby lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 cholera jasna i znowu wszystko na mnie <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Dobrze Mifku, że po głowie nie dostałeś jakąś grubszą wędką zwaną przez zawodowców bejsbolem PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grego Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Mifku,i okazało się kto to jest Mefisto ; a w innym wątku śmiałeś polecać patrona dla wędkarzy! Apage satanas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 tiaaaaaa normalnie chyba zaraz napisze do Amidna żeby mi zmienil nicka na MEPHISTO MIFEK <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Kto to jest AMIDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 to taki jeden Jegomość, któego niektórzy się ponoć boja... Czasami wpada tu i robi czystke a mawiają, że całkiem miły facet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grego Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 AMIDN - Antychryst Między Innymi Dający Nick'i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 AMIDN - Antychryst Między Innymi Dający Nick'i raczej bany!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 no to się czepiliście Antychryst i MEPHISTO mifek... niezły duet... lepiej się nie wychylajcie zanadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grego Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 E tam, nie taki Mifek straszny, jak go malują <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 @herminator, witaj na forum.Mam nadzieję, że twój numer rejestracyjny (666) na forum, przyniesie ci szczęście w wędkarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Kiedyś widziałem admina. Rzeczywiscie mimo wielu pogłosek to w porządku gościu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Kiedyś widziałem admina. Rzeczywiscie mimo wielu pogłosek to w porządku gościu PozdrawiamRemekA ja słyszałem, że ten gościu nie istnieje - jest tylko wymyślony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Kiedyś widziałem admina. Rzeczywiscie mimo wielu pogłosek to w porządku gościu PozdrawiamRemekA ja słyszałem, że ten gościu nie istnieje - jest tylko wymyślony a może gdzieś tam jest... taki drugi Chuck Norriswkońcu o tym Adminie też jakieś pogłoski... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wilk Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 To taki Pan, który jest od wyrzucania mnie z każdego forum - wędkarskiego czy niewędkarskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 wilk a z tego tez cie juz wyrzucali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Myślałem, że już nikt się nie zarejestruje
ale ... myliłem się. Witaj Herminatorze na forum.
Pozdrawiam
Remek
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi