mateusz2219 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Witam wszystkich.Ja z trochę innej beczki Zrobiłem trochę przynęt, ale pojawiła się potrzeba spakowania ich. Chciałbym włożyć gumy na tackę a'la Keitech a później w strunówke. Znacie może jakieś źródełka gdzie takowe tacki można nabyć? Albo pochwalcie się jakich opakowań Wy używacie;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Kolega Turik kiedyś sprzedawał worki strunowe z tackami na przynęty. Zapytaj może jeszcze ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://jerkbait.pl/topic/82543-opakowania-gdzie-kupi%25C4%2587/&ved=2ahUKEwiau_7tsoD3AhVLSPEDHRiTAEAQFnoECAYQAQ&usg=AOvVaw3enRPsZLq2JBMeGWhLCK6B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Posiadam blistry wsuwane w 5 wielkościach na przynęty od 2 do 16cm.Potrzebne do nich są jeszcze kartoniki, przy okazji dam namiar na tanią drukarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz2219 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Posiadam blistry wsuwane w 5 wielkościach na przynęty od 2 do 16cm.Potrzebne do nich są jeszcze kartoniki, przy okazji dam namiar na tanią drukarnię Z ciekawości wyślij zdjęcia na priv. Choć nie wiem czy będzie to dobre rozwiązanie, bo gumy są konkretnie nasączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi