mmgg Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Szanowni, mam serdeczną pośbę o pomoc mojej Kuzynce, która przygotowuje pracę licencjacką na temat handlu detalicznego.(temat co prawda mało wędkarski, ale dotyczy wszystkich nas). Kuzynka to ambitna studentka, dlatego zależy jej na jak największej liczbie respondentów. Każda odpowiedź pomoże jej napisac wartościową pracę dyplomową. TUTAJ jest link do ankiety. Będę bardzo wdzięczny wszystkim za pomoc.MG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Warto byłoby dodać opcję inne. Bo jakoś tak wybiórcza ta lista sklepów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Warto byłoby dodać opcję inne. Bo jakoś tak wybiórcza ta lista sklepów.Dlatego też olałem ankietę. Niby ma badać temat handlu detalicznego, a dotyka powierzchni wielkoformatowych i na dodatek nie wszystkich.Ci, któych nazw tam nie ma stanowią ponad 50% obrotu w detalu, więc zdecydowanie ankieta powinna mieć inne określenie celu niż jest obecnie. A że nie lubię bubli i manipulacji danymi, to nie udzielam się 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ja skończyłem swój udział na wymianie listy sklepów, które znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi