BACIAR Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam , Do ciężkich jerków mam sparowanego z ATC MU Revo 51. Łapek nie mam jakiś szczególnie wielkich , ale do małych tez się nie zaliczają i nie odczuwam żadnego dyskomfortu. Wręcz przeciwnie - ergonomia jest bez zarzutu , łowi mi się bardzo przyjemnie. Całodniowe łowienie nie męczy. Wiadomo , że nie obejmiesz go tak samo jak , np. cu201 czy Revo SX , ale nie ma mowy o tym by było niewygodnie , chwyt jest bardzo stabilny. W porównaniu do 61 jest już spora różnica , wydaje się już być lekko za szeroki (do trola będzie ok) , ale to już moja subiektywna opinia. W każdym razie do cięższego łowienia z ręki 51 jest dla mnie więcej niż dobry. P.S. Power handle jest miodzio... PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi