krolik1994 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Cześć ! Nazywam się Sebastian, zajmuje się dłubaniem woblerów. Najczęściej możecie mnie spotkać nad Wisłą w okolicach Warszawy. Wcześniej zacząłem swój indywidualny projekt, ale plany się zmieniły i kontynuuje projekt Sebastiana Piekarskiego pod nazwą Lovec-Rapy. Trochę cukierków na wykończeniu Trouty 4,5cmSniper 2,2cm 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Oby tak dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Sebastian ale jednak inny. Stery te same co Sebastian wcześniej wstawiał? Ten sam materiał czy coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Wcześniej stery były z tarnamidu i można było je wyginac w palcach. Teraz robię z poliwęglanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Te Snipery jaką mają wagę i na jaką głębokość schodzą? Będziesz może coś wrzucał na giełdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Po weekendzie coś wrzucę na giełdę. Tutaj specyfikacja sniper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Po weekendzie coś wrzucę na giełdę.Tutaj specyfikacja sniper 20220409_105821.png Super, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Kilka lat temu znajomy poprosił mnie, by wkleić poluzowane stery w woblerach. Część z nich musiałem dorobić. Dostałem dwie garści różnych wabików. Podał mi ich nazwę i zachwalał skutecznością. Mankamentem były właśnie wypadające stery:) Po swojemu jakoś się z tym uporałem i w podziękowaniu dostałem kilka sztuk. Został mi jeszcze jeden. Szczególnie darzę sympatią (myślę, że nie pomyliłem nazw:) Beanbody, Ablet i Trout. Trzeba będzie uzupełnić straty. Było w nich to coś, co w chwilach niemocy sięgałem po nie i ratowały sytuację. Używałem ich głównie do łowienia kleni, jazi i czasami okoń się trafił. Dobra robota pzdr:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 "Wcześniej" też miałem te woblery i wypadały stery z miękkiego plastiku - mlecznego. Teraz stery są z poliwęglanu wklejane na odpowiedni klej Beanbody to model Perch, występuję w wersji 3,5cm , 4,5cm z krókim i długim sterem oraz 9cm. Nazwa Beanbody była stosowana dla dystrybutora Iron Claw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Trochę rybek Na smużaki - model Biegacz i Barciel. Na woblery - model Humpy 3 , Ablet 4, Ablet 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Ablet są łowne. Od klenia, okonia po pstrągi. Stery masz z wtryskarki czy z wykrojnika z płyt PC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 5 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Ablet są łowne. Od klenia, okonia po pstrągi.Stery masz z wtryskarki czy z wykrojnika z płyt PC?Z premedytacja można łowić bolenie na Ableta 4 / 5cm Stery są z wtryskarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Trochę rybek z weekendu nad Narwią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 22 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Na wątku osiadł kurz. Zachęcam do zapoznania się z pracą woblerów pod wodą https://www.youtube.com/@Lovec-Rapy/featured 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Do końca roku wpadnie kilka nowych projektów. Wirujące ogonki, dwa modele cykady, dwie boleniówki sterowe. Na początek szykuję Dingbata 6cm w nowej szacie graficznej, kilka wzorów kalkomanii 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Możesz pokazac jakie masz cykadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Możesz pokazac jakie masz cykadki?Jutro wrzucę zdjęcia prototypów. Dzisiaj żmudne popołudnie z szykowaniem stelaży do ableta piątki Czy ktoś z forumowiczów świadczy usługi szlifowania płaszczyzn albo ma namiar na takie usługi ?Potrzebuje naostrzyć brzeszczoty do wyrzynarki włosowej. Drobna robota , kilkanaście sztuk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Nic się nie chwalisz... Fanom Salmo Slidera podpadnę, ale w porównaniu do Twojego wydał mi się taki "mułowaty". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Nic się nie chwalisz... jerksl-r.jpg Fanom Salmo Slidera podpadnę, ale w porównaniu do Twojego wydał mi się taki "mułowaty". Dzięki za miłe słowo, działa motywująco ! Na zdjęciu ponury jerk , 10cm 48g Edytowane 7 Grudnia 2022 przez Sebastian Lovec-Rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Pokaże Wam , korpusy cykad oraz boleniówkę sterową- prototypy. Model nazywa się lanky, czyli chudzielec. Wykończony wobler w najgrubszym miejscu ma zaledwie nie całe 7mm grubości. I całkowicie płaski bok, co nadaje drobną prace. Cykada 7cm ~10g oraz 8,5cm ~13g , w planach mam zrobić cięższą wersję około 18g.Boleniówka ze sterem, klasycznie. Korpus ten sam, lecz zastosowane obciążenie przez 2/3 długości woblera nadaje dobrej lotności przy wadze ~~ 9.5g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Taki klient na Gloomy jerka 10cm w kolorze 08 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Z jerków masz tylko te kolory co pokazał Hubert, czy jeszcze coś się znajdzie?Fajny by był srebrny z niebieskim grzbietem i takimi czarnymi paseczkami jak z fotki Huberta, a do tego pomarańczowy akcencik na brzuszku. Byłem na łowisku, gdzie taki pomarańczowy brzuszek był koniecznością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 W chwili obecnej mam tylko takie malowanie : Na wiosnę pewnie pojawią się inne kolory Dzisiaj ostatnie testy i poprawki cykad. Z czystym sumieniem mogę zacząć odlewać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Jakie macie patenty na odtłuszczanie ? Mi najlepiej się sprawdza "Berło" na wkrętarce . Pierwsze czyszczenie gorąca woda z płynem do mycia naczyń, druga kąpiel w benzynie ekstrakcyjnej. Partia Power Perczy 6cm oraz 8cm prawie na wykończeniu. Stery wklejone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Dawno mnie tutaj nie było... Na wykończeniu spora partia Sniperów 4cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi