Od lutego jestem posiadaczem przyczepy podłodziowej od firmy Suski,zakupiłem ja wraz z łodzią tangiri,ale na dziś dzień jestem pewien że to był mój pierwszy i ostatni zakup z tej firmy! przyczepa była dwa razy wodowana,(testy łodzi przed sezonem) co się okazuje? Elementy zawieszenia czli resory piórowe,piasty są pięknie ubarwione ruda,na tyle że łódź od dołu jest cała ubabrna brązowym kolorem,problem zgłoszony do tangiri,bo finalnie od nich ją kupiłem,oni już pchnęli temat krok do przodu wysyłając stosowne pisma,oczywscie w Polsce najlepszym sposobem na załatwianie problemu jest Milczenie/ignorancja,tak traktuje klienta firma uznająca się za poważną,od ostatniego maila minął juz ponad miesiąc,zero kontaktu (było tylko jedno pismo napisane na kolanie które też podsyłam niżej,od firmy dostarczającej części) że wszystko jest ok,bezpieczne i to tylko "zendra" Osób zgłaszających problemy jest kilka,a to łożyska przegrzewające się,a to rdza,myślę że prędzej czy później sprawa skończy się w sądzie
Tytuł tematu edytowany na bardziej odpowiadający dyskusji jaka się rozwinęła...
Pytanie
IntruZ9
Od lutego jestem posiadaczem przyczepy podłodziowej od firmy Suski,zakupiłem ja wraz z łodzią tangiri,ale na dziś dzień jestem pewien że to był mój pierwszy i ostatni zakup z tej firmy! przyczepa była dwa razy wodowana,(testy łodzi przed sezonem) co się okazuje? Elementy zawieszenia czli resory piórowe,piasty są pięknie ubarwione ruda,na tyle że łódź od dołu jest cała ubabrna brązowym kolorem,problem zgłoszony do tangiri,bo finalnie od nich ją kupiłem,oni już pchnęli temat krok do przodu wysyłając stosowne pisma,oczywscie w Polsce najlepszym sposobem na załatwianie problemu jest Milczenie/ignorancja,tak traktuje klienta firma uznająca się za poważną,od ostatniego maila minął juz ponad miesiąc,zero kontaktu (było tylko jedno pismo napisane na kolanie które też podsyłam niżej,od firmy dostarczającej części) że wszystko jest ok,bezpieczne i to tylko "zendra"
Osób zgłaszających problemy jest kilka,a to łożyska przegrzewające się,a to rdza,myślę że prędzej czy później sprawa skończy się w sądzie
Tytuł tematu edytowany na bardziej odpowiadający dyskusji jaka się rozwinęła...
.

Edytowane przez JanoOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
29
23
18
18
Popularne dni
10 Kwi
22
9 Kwi
18
3 Kwi
17
10 Kwi
17
Top użytkownicy dla tego pytania
MarasR 29 odpowiedzi
highvoltage 23 odpowiedzi
Dano-G 18 odpowiedzi
pawlo29 18 odpowiedzi
Popularne dni
10 Kwi 2024
22 odpowiedzi
9 Kwi 2022
18 odpowiedzi
3 Kwi 2024
17 odpowiedzi
10 Kwi 2022
17 odpowiedzi
Popularne posty
SzymusS
To może wyłamie się spośród tych powyższych negatywnych opinii - posiadam przyczepę suski od końcówki 2016 roku - na ryby zaczęła jeździć w 2017, przy każdym wodowaniu była głęboko zanurzana. Ale pływ
IntruZ9
Od lutego jestem posiadaczem przyczepy podłodziowej od firmy Suski,zakupiłem ja wraz z łodzią tangiri,ale na dziś dzień jestem pewien że to był mój pierwszy i ostatni zakup z tej firmy! przyczepa była
Robert.B
Ludzie płacą ciężko zarobione pieniądze i w nowych przyczepkach mają co chwilę wszystko sprawdzać czy się nie urywa czy pęka. Nie tłumacz wypuszczenia bubla kosztami produkcji.
Opublikowane grafiki
361 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi