tomaszpachalski Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie myślał ktoś o założeniu serwera na Discord? Bieżąca wymiana informacji lub w skrócie mocny offtop nie wymagający moderacji. Korzystam na codzień i uważam ze jest to bardzo wdzięczne rozwiązanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 mnożenie bytów ma sens? A drugi punkt - brak moderacji? Ludzie sie zagryzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Czy nie skończyłoby się jak na Facebooku - poziomem takim... oględnie to określając 'niższym'? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 'Forum' to jest dziś formuła, która wydaje się nieco archaiczna... ale myślę, że po czasie docenia się jej plusy. To jest chyba trochę tak jak z whisky - do pewnych rzeczy trzeba się zestarzeć (nie piszę dorosnąć żeby nie zabrzmiało argancko bo nie to mi chodzi). Mam na myśli to, że forum może i jest wolniejsze, może i nie jest w czasie rzeczywistym ale za to jest bardzo dobrą bazą wiedzy no i generalanie zostaje na nim ślad po naszej aktywności... co sprawia też, że może bardziej zastanawiamy sie nad tym co i jak piszemy. Różnica trochę jak pomiędzy listem a sms'em. Korespondencje listowe do dziś wydaje sie w formie książkowej, czy w przyszłości ktoś kiedyś będzie publikował smsy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Taki serwer to jakby nie patrzeć krok do przodu i nie wyklucza on absolutnie istnienia forum. Kolejna sprawa to moderacja, która oczywiście jest możliwa i prosta w obsłudze. Kolejna sprawa to poziom dyskusji- który stworzą Ci sami ludzie którzy są zarejestrowani na forum, więc czysto teoretycznie będzie on na tym samym poziomie. Z mojej strony to była tylko propozycja, która została poddana dyskusji. Będzie to będzie, nie to nic się nie stanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Propozycja ciekawa. Zawsze jest miło jak Forumowicze myślą o rozwoju portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi