dawid_ Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Szukam kija castingowego, uniwersalnego, niedrogiego, w dwu składzie, o długości 8-9 stóp. Czy istnieje cokolwiek gotowego, dostępnego na rynku polskim prócz STC Wild River i oczywiście Dragon? Krótkich kijów basowych na łódkę jest zatrzęsienie ale brak w ofercie wędek do łowienia z brzegu a nie chcę kupować spinningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Jest Abu Vendetta. Możesz mieć nawet 3,20 m, z tym, że ten najdłuższy jest już w trzech kawałkach. Są to niestety kije robione na modłę amerykańską, i z tego co wiem nawet najdłuższe nie mają przedniego chwytu. Poza tym są mocne i szybkie. CW zwłaszcza w kijach 2,30 - 2,40 bardzo zaniżony, są zdecydowanie mocniejsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=30109&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witam, z uwagi na to iż żegnam sie z castingiem, mam do sprzedania niedrogi fajny uniwersał. Jest to wyrób Daiwy. model NorthCoast długości 8'6 i cw do 21 gr(dwuskład) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi