bassy Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Nie no wiadomo ale pierwszy etap też jest ważny Tak BTW czy między spro i ryobi jest jakaś większa różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 zależy który model spro i ryobi. Ryobi używam już drugi rok, z kolegą robimy zawody, kto pierwszy swój kołowrotek zajedzie, narazie nikt nie wygrł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 o red arcu nie myślałem, raczej o spro blue 9xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 co do spro to moge opisaś wrażenia ze sklepu tylko, ale są bardzo pozytywne, jeśli nie myle modeli jest to applause jak malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Hmm, stad tylko krok do kolekcjonerstwa...co jest kuszace, zwazywszy na stan rybostanu... <_< Ja tez przedkladam nad sprzet to, ze mi go cos z luskami wygnie.. Co do kolowrotkow to juz pare razy pisalem...nie wierze w nic, co jest obecnie proponowane na nasz rynek. Lepiej poczekac na okazje na zamowienie czegos, co nie zostalo wprowadzone na nasz rynek... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi