Skocz do zawartości

Żarówka...

Grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, taka nietypowa sprawa...Zepsuła się jedna z żarówek w oświetleniu led mojej łazienki. A że montowane były one jakieś 15 lat temu, to nigdzie nie mogę jej dostać. Jest to kwadratowa żarowka led firmy Paulmann. Coś jak to:

https://allegro.pl/oferta/zarowka-led-quadro-3w-ciepla-2700-k-2szt-1kpl-8758615998?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_oswietlenie_pla_ss&ev_adgr=oswietlenie&ev_campaign_id=14962243367&gclid=EAIaIQobChMIm9ea_YOR9wIVkh4YCh0nhwTZEAQYASABEgJqLfD_BwE

Ale dawać 160 zł. za 2 małe żaróweczki mi się nie uśmiecha ;/

Może ktoś z Was jest elektrykiem i ma takie żarównki na zabyciu albo wie, gdzie mogę kupić taką, tyle że w normalnej cenie ?

Od razu uprzedzam, że w Castoramie, Obi, Merkurym nie ma. Byłem, szukałem.

Chcesz tanio kup Chinczyki pasujace wymiarem po 10 -15 zł i wymień wszystkie i bedzie taniej

Kiedys robiono porządne sprzety i ledy sie ceniły - na poczatku ceny led to był kosmos

tania Chińska masówka przyzwyczaiła nas do groszowych cen

z tym że te nowe Chińczyki po 10-15łz wytrzymają 1-2 lata wiec kup 2gi komplet na zmiane :D :D :D :D

Sergiuszu, no wlasnie się zastanawiam, czy tak nie zrobić....

jak masz możliwości techniczne to się nie zastanawiaj . paulmann quadro to taka większa lampa ? Znajdź cos o większej średnicy żeby nie było śladów po starej lampie i po kłopocie. Oczywiście na tanie i zawsze dostępne żarówki ;)

Edytowane przez sero1975