Grzesiek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Panowie, taka nietypowa sprawa...Zepsuła się jedna z żarówek w oświetleniu led mojej łazienki. A że montowane były one jakieś 15 lat temu, to nigdzie nie mogę jej dostać. Jest to kwadratowa żarowka led firmy Paulmann. Coś jak to:https://allegro.pl/oferta/zarowka-led-quadro-3w-ciepla-2700-k-2szt-1kpl-8758615998?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_oswietlenie_pla_ss&ev_adgr=oswietlenie&ev_campaign_id=14962243367&gclid=EAIaIQobChMIm9ea_YOR9wIVkh4YCh0nhwTZEAQYASABEgJqLfD_BwEAle dawać 160 zł. za 2 małe żaróweczki mi się nie uśmiecha ;/Może ktoś z Was jest elektrykiem i ma takie żarównki na zabyciu albo wie, gdzie mogę kupić taką, tyle że w normalnej cenie ?Od razu uprzedzam, że w Castoramie, Obi, Merkurym nie ma. Byłem, szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Na 15 lat jest za drogo? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Chcesz tanio kup Chinczyki pasujace wymiarem po 10 -15 zł i wymień wszystkie i bedzie taniejKiedys robiono porządne sprzety i ledy sie ceniły - na poczatku ceny led to był kosmos tania Chińska masówka przyzwyczaiła nas do groszowych cen z tym że te nowe Chińczyki po 10-15łz wytrzymają 1-2 lata wiec kup 2gi komplet na zmiane :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Grzesiek a nie taniej wyjdzie oprawę z żarówką zmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Sergiuszu, no wlasnie się zastanawiam, czy tak nie zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Sergiuszu, no wlasnie się zastanawiam, czy tak nie zrobić....jak masz możliwości techniczne to się nie zastanawiaj . paulmann quadro to taka większa lampa ? Znajdź cos o większej średnicy żeby nie było śladów po starej lampie i po kłopocie. Oczywiście na tanie i zawsze dostępne żarówki Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi