tornado Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Poper cha cha chyba że go zamkniesz do gablotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ludzie Revo jest już w drodze do mnie, ale jak widzę te fotki, to chyba będę bał się rzucać... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 @ tpe1, nic sie nie bój To rozplątywanie też zajmujące jest, czasem bardziej nież wędkarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libol Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 WitamDzisiaj widzialem sie ze znajomym, zlowił wczoraj szczupaka, którego wzial do domu.Czy to mozliwe aby szczupak sie jeszcze ie wytarl ?? mowil ze ten zabrany przez niego mial jeszcze ikre.Wedkarze ze slaska pewnie znaja lowisko w miejscowsci plawniowice, bo tam go wlasnie zlowil.Dla mnei dziwna sprawa bo myslalem ze szczupak sie juz dawno wytarl.Co o tym sadzicie ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Mi się zdaje że to samica, która nie znalazła samca. Ale nie jestem pewny co do tej teorii. Normalnie o tej porze to świeży narybek szczupaka żeruje na wylęgu płoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libol Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 mi tylko szkoda, ze nie mogla sie wytrzec.Zawsze by kilka mlodych od niej przezylo.No ale w sumie wydalo mis ei dziwne ze praiwe polowa maja i ikra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 a to dziwne u mnie szczupki już dawno sie tarły jakieś 6-7 tyg temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libol Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Podobno u mnie tez.Te które złowilem wracaly do wody, ale nic nie wskazaywaly na wypelnienie ikra. Moze drugi raz chcial sie wytrzec czy cos podobnego ??Jezeli teoria o tym ze nie mogla znalezc samca jest rpawdziwa to nie wrozy to za dobrze, bo widocznie bardzo malo jest tej ryby w tym zbiorniku ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Dziejszy wyjazd: 4 szczupaki niewymiarowe i dwa wymiarowe. Na koniec zwiała mi odrzańska życiówka. Ehh... może następnym razem to ja będę miał więcej szczęścia ? Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ładne rybeńki... następnym razem 4 życiowki niech to będą zamiast niewymiarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 a ja dzisiaj nic przez jakies 5h :/ nawet slider nie pomogł :/kumpel miał na gume 60+ ale się spiął pod koniec holu. jutro ordeaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 dzisiaj silna ekipa w składzie rodzinnym opanowała wartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 a ja dziś to samo co wczoraj, czyli nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 No i moi goście pojechali - w 3 wieczory i jeden dzień łowienia złapaliśmy ok 50 szczupaków, wszystko na Shannon. Większość na gumy, ale małe, dość dobrze żarły na slidery, robiło też małe fatso, ale łowiły tylko w kolorze hot perch, reszta była całkowicie olewana. Jedna 90, trzy 80 (2x80 i 86), na koniec wczoraj miałem dużą rybę ale po dość długim holu spadła pod łódką - kotwice z dogiętymi zadziorami Trochę mało miodu, ale wreszcie rzeka ożyła i coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/913ee0d137b011c2.htmlW sobote maly -cztero godzinny wypad .I kolega uparl sie za sandalem.Wolny troling i dwie godziny plywania po glebinie .Totalna cisza -jedno drgniecie wedki.Zmiana taktyki i przyspieszylismy troche -zaczelo sie fajnie ,wobler w ubarwieniu okonka poszedl na odpowiedniej glebokosci.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e4dff3e4a210b08.htmlNastepne kilka sztuk strzelaly jak z procy.Kolega mial juz przewage 5-1 .Zmienilem przynente i ledwo wyposzczalem plecionke,zamknalem kablak gdy poczulem przyjemny opor.Jest ,fajna rybka .Efektowne salta i malo nie wskoczyl sam do lodzi.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4c48d4395606c353.htmlSzczupak lekko zadrasniety szybko wraca do wody.Mam nadzieje ze nic mu niebedzie .W sumie padlo pare fajnych ryb ,kolega pobil mnie na leb w ilosci sztuk.Co do wielkosci tu bym sie spieral.Wialo strasznie,mozna powiedziec przewialo nas .Dzis 40 stopni na termometrze ,ledwo zipie .Zona stwierdzila krotko-Teraz ZATOKI masz w glowie ,zapomnij o rybkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 oooo piękny zembacz.... może nie sandał ale ogromniasty ten 1można wiedzieć ile miał cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/913ee0d137b011c2.htmlW sobote maly -cztero godzinny wypad .I kolega uparl sie za (...) można wiedzieć co to za zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libol Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Zbiorniczek naprawde urokliwy>Przylaczam sie do pytana, mozna wiedziec co to za zbiornik i gdzie ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Te normalnej wielkosci jakoś mnie jakoś omijają . Czyżby tylko takie zostały w moich bajorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Popper ladna bestja jedna i druga,widze że lowny ten sliderek Wieksze napewno są tylko jak wszędzie nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Lowilismy w ztoczce w okolicy MORKO.@popper -fajny szczupaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Dzisiaj bylem na Loch of Skine. Woda metna ale 3 rybki wydlubalem. 30,50 i 70cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 U nas nadal trochę problem ze znalezieniem większych ryb - znaczy miejsca nowe i ciekawe są ale jest w nich kompletnie pusto. Znowu ryby do 80cm, parę obiecujących brań ale co z tego jak nic z nich nie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 poniedziałkowy wypadzik na ulubione starorzecze i bajka mnóstwo kapelonów powstało przez tydzień i szkoda tylk,że po tym zdjęciu baterie w aparacie wysiadły bobym sobie poszalał. Szczupaki waliły spod liści w poperki jak oszalałe co jakiś czas dołączył okoń i wszystko ładnie pięknie ale byłem tak rozkojarzony ,że w pontonie wylądowała tylko jedna 50 cm szt reszta spadała dalej i bliżej .aha zaliczyłem jeszcze jedno branie (oczywiście spudłowane )po,którym świat wodny się rozprysł a fala rozchodziła się jakby ktoś na dnie dynamit odpalił. Niewiem co to była za ryba może sum może szczupak ale piękne jest to ,że jeszcze jest i czeka na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Pogratulowac miejsca!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi