hasior Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 no no gratulki takiego prezentu a przyneta to chyba kopytko mikado- fish hunter? jak tak to z nazwą trafili oby tak dalejpozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Gratuluje pięknego szczupca Taki prezent to chyba każdy (wędkujący)by chcial na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Oleix - piękna ryba!Salmo może trochę wiecej szczegółów połowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 To jak zasada urodzinowa się sprawdza, to we wrześniu chcę metrowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @Slawek, raczej ta zasada sie nie sprawdza jesli chodzi o szczupaki, przynajmniej w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja też bym tak chciał tylko urodziny man w ich ochronce.Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Lukomat w najbliższe życzę Ci zmiany zasady Jans, to może w imieniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Brawo @Oleix super ryba genialny prezent Mam nadzieje tak jak Sławek, że i mi się uda trafić życiową w urodziny będę prubował, a okres dobry początet listopada pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @Hasior tak przynęta to mikado fish-hunter perłowa z niebieskim grzbietemDzięki chłopaki!!Sam byłem w szoku jak go wyciągnełem a jak byście zobaczyli fimik to byście sie pośmiali jak szalałem po wyholowaniu Fakt prezent na urodziny sie udał,moze i wam sie taki trafi...Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @Oleix Brawo za metrówkę z rzeki, piękna torpeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @oleix gartulacje piękna sztuka czekam na takiego z powierzchni i życze dalej takich urodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 olexi piekna sztuka, fajnie że ty jej też umozliwiłeś świętowanie kolejnych urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @Pafek taka kolej rzeczy to obowiązek !!! <_< i nie ma innej możliwośći bo już raz taki błąd został popełniony przezmnie z moim tatą ale na zawodach potem żałowaliśmy tej rybki bo mogła jeszcze pływać... @Jans to zmień datę w dowodzie lub najlepiej wpisz ich tam kilka żebyś mógł ich więcej łapać A taki krąp(ponad 30 cm) wypłynął po holu parę metrów obok jeszcze żywy sądze ze szczupak mial go w pysku podczas ataku na przynęte i podczas holu go wyrzucił bo rozstaw szczeki miejwiecej pasuje do mojego szczupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ja też bym tak chciał tylko urodziny man w ich ochronce.JansMam ten sam problem. Ale nic straconego. Podobno najlepsze prezenty są jak dostaje się je bez okazji, a te okazje są tylko po to żeby było wiadomo kiedy jest to bez okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @Oleix -gratuluje rybki i wszystkiego najlepszego,oby tak kazdy rok przynosil Ci takie prezenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wagi nie znam bo załezało mi na szybkim poworcie rybki do wody Fiu, fiu - powiem szczerze ze jestem mile zaskoczony. Takiej postawy juz sie prawie nie spotyka, dominuje worowanie. Brawo!! Skad sie tego nauczyles?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wczoraj byłem na starorzeczu Bugu. Wynik - 7 brań w tym dwa szczupaki wyjęte. Jedyna słuszna przynęta - Salmo Spittin Rover. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @kuba to tak samo z siebie bo i tak dośc duzo ryb krzywdze na zawodach a pozatym mam wielki szacuek do takich ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Oleix - piękna ryba!Salmo może trochę wiecej szczegółów połowu? Witaj, Jak zauważyłeś w niedzielę też troszku miałem zabawy z powierzchniowcami. Wszystko na Spittin Rovera w wodzie do kolan. Łowiłem wyłącznie między kapelonami, tylko tam były brania. Łowiłem bez stalki więc 6-te branie to była obcinka ale ryba uwolniła się i wabik wypłynął. Łowiłem bez ochraniacza bo psuł mi pracę. Więcej w nowym wątku. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Czy łowisz w swoim łowisku tak stare szczupale, że są aż bezzębne? <_< wiem ,wiem chodzi Ci o przypony...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Oleix,śliczny szczupak urodzinowy,moje gratulacje i wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Namowiony przez Mateusza wyskoczylismy wczoraj na dwie godziny.Totalna studnia,nic,tak zle juz dawno niebylo.Mateusz lowil wczesniej piekne szczupaki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f56a5b3fa82e0b4f.htmltym razem mielismy w sumie cztery sztuki .I dzis tez mialem telefon od Gorana ,juz inne miejsce i trzy godziny -59 sztuk ,pierwsze 19 szt, w godzine .I jak to z ta ryba tu nic a tam bil jak opentany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @Termos13Nie za bardzo wiem o co chodzi w Twoim poście. Piszesz, że kompletne nic a nastepnie, że cztery sztuki .Później, że kolega 59 sztuk w trzy godziny (w pierwszej 19 szt.- czyli pierwsza godzina była najsłabsza ).O co common? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dzisiaj przy okazji boleniowania w pewnym momencie zobaczyłem żerującego szczupaka. Z braku szczupakowych przynęt założyłem 9cm boleniowca i trochę bez przekonania kilka razy rzuciłem. Jak widać opłaciło się. Wziął z dna na wolno prowdzoną przynętę z lekkim podszarpywaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 @wujek, troche pytanie nie w temacie szczupakow, masz tego nissana qashqai, czy tylko czapke? Pytam sie, bo mi sie to autko spodobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi