Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@Hasior tak przynęta to mikado fish-hunter :mellow: perłowa z niebieskim grzbietem

Dzięki chłopaki!!

Sam byłem w szoku jak go wyciągnełem a jak byście zobaczyli fimik to byście sie pośmiali jak szalałem po wyholowaniu :lol:

Fakt prezent na urodziny sie udał,moze i wam sie taki trafi...

Życzę powodzenia B)

@Pafek taka kolej rzeczy to obowiązek :mellow: !!! <_< i nie ma innej możliwośći bo już raz taki błąd został popełniony przezmnie z moim tatą ale na zawodach potem żałowaliśmy tej rybki bo mogła jeszcze pływać... :( Embarassed

@Jans to zmień datę w dowodzie :lol: lub najlepiej wpisz ich tam kilka :mellow: żebyś mógł ich więcej łapać B)

A taki krąp(ponad 30 cm) wypłynął po holu parę metrów obok jeszcze żywy sądze ze szczupak mial go w pysku podczas ataku na przynęte i podczas holu go wyrzucił :unsure: bo rozstaw szczeki miejwiecej pasuje do mojego szczupka

http://img231.imageshack.us/img231/3526/dsc00039es4.jpg

Oleix - piękna ryba!

Salmo może trochę wiecej szczegółów połowu?

Witaj,

Jak zauważyłeś w niedzielę też troszku miałem zabawy z powierzchniowcami. Wszystko na Spittin Rovera w wodzie do kolan. Łowiłem wyłącznie między kapelonami, tylko tam były brania. Łowiłem bez stalki więc 6-te branie to była obcinka ale ryba uwolniła się i wabik wypłynął. Łowiłem bez ochraniacza bo psuł mi pracę. Więcej w nowym wątku.

Pozdr.

Salmo

Namowiony przez Mateusza wyskoczylismy wczoraj na dwie godziny.Totalna studnia,nic,tak zle juz dawno niebylo.Mateusz lowil wczesniej piekne szczupaki

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f56a5b3fa82e0b4f.html

tym razem mielismy w sumie cztery sztuki .

I dzis tez mialem telefon od Gorana ,juz inne miejsce i trzy godziny -59 sztuk ,pierwsze 19 szt, w godzine .I jak to z ta ryba tu nic a tam bil jak opentany . :wacko:

Dzisiaj przy okazji boleniowania w pewnym momencie zobaczyłem żerującego szczupaka. Z braku szczupakowych przynęt założyłem 9cm boleniowca i trochę bez przekonania kilka razy rzuciłem. Jak widać opłaciło się. Wziął z dna na wolno prowdzoną przynętę z lekkim podszarpywaniem.

post-161-1348913485,9981_thumb.jpg