wujek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie, żona gdzieś wyhaczyła czapkę , ale tak jak nissanowi reklamuję ten samochód to już powinienem go od nich dostać w prezencie Słyszałem że coś z nim jest nie tak, ponoć cała partia poszła do poprawki, ale może to tylko plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tak się dzieje nawet z Nissanem, gdy żabojady zaczynają pomagać Japończykom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jakos nie sledzilem pilnie tego tematu, bo jeszcze nie czas na takie autko, ale jezdzi kilka takich po miescie, i wpadly mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie tylko tobie...kolejka kilkumiesieczna. Nie bardzo wiadomo dlaczego. Fakt, ladne ale bebechy zawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No fakt kaszkiet ponoc do du.py, z resztą napęd na jedną oś.....Porażka A mogły małe żółte rączki zrobić po swojemu, to musiały żaby o zdanie pytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Troche odbieglismy od tematu, zatem wracajac do szczupakow, co nie udalo sie w poniedzialek, udalo sie dzisiaj, tylko ze z troche mniejszym i na dodatek z komory, bo z pospiechu nie zapakowalem aparatu. Taka rybka stanowi dobra rozgrzewke przed weekendem. Kolega strasznie mnie skopal muchowka ilosciowa, ale za to wieksze wybieraly SK12RR Polamania kija na czyms wiekszym sobie i Wam zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Co tam szczupak Junior zaglada z komputera ...liczy forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Gratulacje nie zbyt duzy ale ładniutki szczupaczek Kroliki lubia marchewki a lukomat wedki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 luko jak ci fruwa sk12. premiera mojego w niedziele... moze byc dobrze bo dzisiejsze brania wskazuja ze siedza w trzcinach i na plytkiej wodzie ps. jak to mawiaja... dobry wywiad nigdy nie jest zly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 @slider, smok to to nie byl, ale dobrze ponad osiemdziesiat, a ostatnio taka ryba wyjalem na Loch of Skene dwa miesiace temu tak wiec cieszy, bo jakos szczescia nie mam w tym roku do szczupakow, pomimo ze duzo czasu na nie poswiecam Kij musze trzymac w zebach, bo nie bardzo jest gdzie go odlozyc, a do brzegu kawalek, wiec z lenistwa wkladam do papy @mifek, mistrzem odleglosci nie jestem, porownujac do SD10s to mniej wiecej 3/5 dlugosci, ale wystarcza jak widac, poza tym jesli lowisz z lodzi to chyba nie stanowi za bardzo. @jerry, rozumiem ze dajesz w sobote czadu, trzymam kciuki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 A jutro jak się dogadam i kupię silnik opływanie nowej łodzi, może coś zawiśnie?? Dam znowu szansę zatokom na jeziorze.... choć w tym sesonie niełaskawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Luko and Mifek prosze o uzywanie calej nazwy woblera a wiec Skinner a nie Sk 12 to moze byc nie zrozumiale dla niektorych a ja tez sie zastanawialem co to jest Luko :)dzis musialem odpoczac , za mocny byl ten tydzien ale jutro chce pojechac z ranca . A w niedziele mamy zawody na Delawan Lake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Luko and Mifek prosze o uzywanie calej nazwy woblera a wiec Skinner a nie Sk 12 to moze byc nie zrozumiale dla niektorych a ja tez sie zastanawialem co to jest Luko :)dzis musialem odpoczac , za mocny byl ten tydzien ale jutro chce pojechac z ranca . A w niedziele mamy zawody na Delawan Lake Jurrri no przestań to Ty nie znasz calej oferty SALMO po oznaczeniach katalogowych jak mozesz i ty siebie nazywasz fanem salmo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mifek najwieksza mucha siersciowa ja sie domysle ale mlodziez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Cześć Jerry masz całkowitą rację! Mnie skrot SK.. kojarzy się z czymś innym. Może więc SK..12 jest mniej formalną nazwa Parszywej dwunastki Ja widze, ze środek sezonu a esoxy w tym dziale pokazuja nieliczni. Zrobię wyjatek i pokażę swojego największego z Warty w tym roku!! Całe 60 cm Zabawa byla przednia wział na zestaw kleniowo/okoniowy z wabikiem montowanym bezpośrednio do żylki. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @Jerzy, a jeszcze nie tak dawno ten komentarz zawisl po moich szczupakach:No bo poco wrzucac na forum zdjęcia 55cm szczupłych? ilosciowo jest aż nadto ale wielkosciowo.... JWA ja uwazam, ze kazda rybka cieszy. Niestety gdybysmy mieli tylko metrowki tu zamieszczac, to temat bylby praktycznie martwy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Czesc Jeden z kilku złowionych szczupaczkow dzisiaj przez z mnie Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 a gdzie jak mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Glinianki przy ulicy polczynskiej w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @SmaczekNie za bardzo wiem o co chodzi w Twoim poście. Piszesz, że kompletne nic a nastepnie, że cztery sztuki .Później, że kolega 59 sztuk w trzy godziny (w pierwszej 19 szt.- czyli pierwsza godzina była najsłabsza ).O co common? Kompletne nic -to przenosnia -cztery sztuki jak na miejsce w ktorym lowilismy to naprawde, uwierz mi -STUDNIA. Co do reszt to doliczyles sie sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 W sobote znowu wybralem sie na szczupaki. Tym razem w nowe miejsce, z ktorym wiazalem duze nadzieje, takie zapomniane i trudno dostepne jezioro, brzmi super, rzeczywistosc jednak bolesnie zweryfikowala moje wyobrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 A to mój dzisiejszy wiślany ze wzgledow estetycznych zdjecie zostalo usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Sadzac po odcisku buta tuz obok, to szczupaczek niewielkich gabarytów. Szkoda także ryby bo opanierowany ma cały drugi bok piachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Prznęta to Long Cast Rapali i ma równo 10 cm, a odcisk buta musi należeć do Yeti albo to jest kilka nałożonych na siebie. Mam dużą stopę ale bez przesady Apropos piaskowej panierki to do wyboru był piasek i kamienie - w każdym razie ryba w dobrym stanie wróciła do wody i ochoczo odłynęła.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Prznęta to Long Cast Rapali i ma równo 10 cm, a odcisk buta musi należeć do Yeti albo to jest kilka nałożonych na siebie. Mam dużą stopę ale bez przesady Apropos piaskowej panierki to do wyboru był piasek i kamienie - w każdym razie ryba w dobrym stanie wróciła do wody i ochoczo odłynęła.P. Teraz wróciła w dobrym stanie tylko co potem? Lepiej już robić zdjęcie z ręki, użyć samowyzwalacza kładąc aparat np na kamieniu lub kupić sobie mały statyw. Niekoniecznie trzeba ją kłaść na piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi