Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Troche odbieglismy od tematu, zatem wracajac do szczupakow, co nie udalo sie w poniedzialek, udalo sie dzisiaj, tylko ze z troche mniejszym i na dodatek z komory, bo z pospiechu nie zapakowalem aparatu. Taka rybka stanowi dobra rozgrzewke przed weekendem. Kolega strasznie mnie skopal muchowka ilosciowa, ale za to wieksze wybieraly SK12RR B)

Polamania kija na czyms wiekszym sobie i Wam zycze!

post-128-1348913487,8911_thumb.jpg

@slider, smok to to nie byl, ale dobrze ponad osiemdziesiat, a ostatnio taka ryba wyjalem na Loch of Skene dwa miesiace temu tak wiec cieszy, bo jakos szczescia nie mam w tym roku do szczupakow, pomimo ze duzo czasu na nie poswiecam :( Kij musze trzymac w zebach, bo nie bardzo jest gdzie go odlozyc, a do brzegu kawalek, wiec z lenistwa wkladam do papy :o

@mifek, mistrzem odleglosci nie jestem, porownujac do SD10s to mniej wiecej 3/5 dlugosci, ale wystarcza jak widac, poza tym jesli lowisz z lodzi to chyba nie stanowi za bardzo.

@jerry, rozumiem ze dajesz w sobote czadu, trzymam kciuki :D

Pozdrawiam

Luko and Mifek :D prosze o uzywanie calej nazwy woblera a wiec Skinner a nie Sk 12 to moze byc nie zrozumiale dla niektorych a ja tez sie zastanawialem co to jest :unsure:

Luko :)dzis musialem odpoczac , za mocny byl ten tydzien ale jutro chce pojechac z ranca . A w niedziele mamy zawody na Delawan Lake B)

Luko and Mifek :D prosze o uzywanie calej nazwy woblera a wiec Skinner a nie Sk 12 to moze byc nie zrozumiale dla niektorych a ja tez sie zastanawialem co to jest :unsure:

Luko :)dzis musialem odpoczac , za mocny byl ten tydzien ale jutro chce pojechac z ranca . A w niedziele mamy zawody na Delawan Lake B)

Jurrri no przestań to Ty nie znasz calej oferty SALMO po oznaczeniach katalogowych jak mozesz :D i ty siebie nazywasz fanem salmo ;) :D <_<

Cześć

Jerry masz całkowitą rację! Mnie skrot SK.. kojarzy się z czymś innym. Może więc SK..12 jest mniej formalną nazwa Parszywej dwunastki :lol: Ja widze, ze środek sezonu a esoxy w tym dziale pokazuja nieliczni. Zrobię wyjatek i pokażę swojego największego z Warty w tym roku!! Całe 60 cm :huh: :huh:

Zabawa byla przednia wział na zestaw kleniowo/okoniowy z wabikiem montowanym bezpośrednio do żylki. :unsure:

pozd JW :D

post-268-1348913490,9846_thumb.jpg

@Jerzy, a jeszcze nie tak dawno ten komentarz zawisl po moich szczupakach:

No bo poco wrzucac na forum zdjęcia 55cm szczupłych? ilosciowo jest aż nadto ale wielkosciowo.... :(

JW

A ja uwazam, ze kazda rybka cieszy. Niestety gdybysmy mieli tylko metrowki tu zamieszczac, to temat bylby praktycznie martwy.

Pozdrawiam

@Smaczek

Nie za bardzo wiem o co chodzi w Twoim poście. Piszesz, że kompletne nic a nastepnie, że cztery sztuki .

Później, że kolega 59 sztuk w trzy godziny (w pierwszej 19 szt.- czyli pierwsza godzina była najsłabsza ).

O co common?

Kompletne nic -to przenosnia -cztery sztuki jak na miejsce w ktorym lowilismy to naprawde, uwierz mi -STUDNIA.

Co do reszt to doliczyles sie sam .

Prznęta to Long Cast Rapali i ma równo 10 cm, a odcisk buta musi należeć do Yeti albo to jest kilka nałożonych na siebie. Mam dużą stopę ale bez przesady

Apropos piaskowej panierki to do wyboru był piasek i kamienie - w każdym razie ryba w dobrym stanie wróciła do wody i ochoczo odłynęła.

P.

Prznęta to Long Cast Rapali i ma równo 10 cm, a odcisk buta musi należeć do Yeti albo to jest kilka nałożonych na siebie. Mam dużą stopę ale bez przesady

Apropos piaskowej panierki to do wyboru był piasek i kamienie - w każdym razie ryba w dobrym stanie wróciła do wody i ochoczo odłynęła.

P.

Teraz wróciła w dobrym stanie tylko co potem? Lepiej już robić zdjęcie z ręki, użyć samowyzwalacza kładąc aparat np na kamieniu lub kupić sobie mały statyw. Niekoniecznie trzeba ją kłaść na piachu.