Sławek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja również bardzo gratuluję 105-tki i życzę kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 @Włóczykij gratuluję . A to mój dzisiejszy: Złożyłem ofiarę z 2 kotwic. Szczęście w nieszczęściu, że były to odlewy betonowe. Worek cementu już zakupiony, jutro rusza produkcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Oooo widzę że na Mazurach jeszcze coś się uchowało . Czyżby Śniardwy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Efekt testu:Rozcięty kciuk, zaschnięta krew na korbce, czerwone plamy na śpiochach i skromne 105cm zembatego centkowanego cielska ) Gratulacje...105 z Wisły, fiu, fiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Właśnie wróciłem z nad wisły z testowania nowych śpiochów Efekt testu:Rozcięty kciuk, zaschnięta krew na korbce, czerwone plamy na śpiochach i skromne 105cm zembatego centkowanego cielska Fotki wkleje jak tylko otrzymam je na maila bo niestety mój aparat zaniemógł Ps: jutro albo jeszcze dziś wszystko ładnie opisze i myśle że czyjeś akcje pójdą mocno w górę (kupując zastanawiałem się czy będzie dobrze pracował ) Wow! Gratulacje! PozdrawiaqmRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Oooo widzę że na Mazurach jeszcze coś się uchowało . Czyżby Śniardwy?? E tam Mazury, e tam Śniardwy. Warmia pod Olsztynem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Właśnie wróciłem z nad wisły z testowania nowych śpiochów Efekt testu:Rozcięty kciuk, zaschnięta krew na korbce, czerwone plamy na śpiochach i skromne 105cm zembatego centkowanego cielska Brawo! Wspaniały szczupak. Czekamy na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 @WłóczykijGratulacje !Z niecierpliwością czekam na foty. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 @sochun @wloczykij piekne ryby -gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dziękuję wszystkim za gratulacje. Niestety ja również niecierpliwie czekam aż wreszcie fotki dotrą do mnie na razie mogę zamieścić fotkę palca który widział rybkę z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Auc zdewastowal linie papilarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Auc zdewastowal linie papilarne Nie zaloguje się do Windows'a. Mam taki jeden komputer w pracy. Logowanie za pomocą kciuka Nie wpuści PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Dziękuję wszystkim za gratulacje. Niestety ja również niecierpliwie czekam aż wreszcie fotki dotrą do mnie na razie mogę zamieścić fotkę palce który widział rybkę z bliska Mam nadzieję, że to nie ten kciuk od korbki, bo wtedy trudniej będzie łowić. Oby to był ten leżący na kiju (zawsze można przybandżować do kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Niestety to właśnie ten palec od korbki.Ale chyba po nerwie poszło bo jest troszkę znieczulony Wczoraj przez 6 godz na rafce nie dokuczał A zdjęć jak nie było tak nie ma Aparat tak jak już wspomniałem zaniemógł więc musiałem się ratować patrolem Policji rzecznej...Sprawdzam skrzynkę kilka razy dziennie ale nic z tego nie wynika Mam nadzieję że dotrą bo szkoda by było nie mieć pamiątki po takiej bestii Na razie zdradze że został złowiony na Sławkowego okonka którego wczoraj zostawiłem na rafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 @Włóczykij to luz. Pewnie źle zapisał mail lub coś takiego. To policjant więc łatwo go znajdziesz.Ja miałem gorzej. Gość robił mi zdjęcie sandałka, mija tydzień, drugi i nic. Dobrze, że zapamiętałem, że mówił, iż pojawia się na forum gazeta.pl i tam dałem ogłoszenie. Znalazł się.Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 @sochun, Kortowskie czy Krzywe, a może Wulpińskie?? Przynęta?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dzis po pracy spontanicznie wypadlem na ryby.Niestety nie mogle lowic po ''lepszej'' stronie gdyz fala byla dosc sporo i woda wchodzila do lodzi podczas plywania.Niemniej jednak padlo 5 paprochow ok 40 cm i na Zalt'a 14 jeden 82 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Nikt w weekend nie atakowal szczupakow ?? Ja dzis lowilem i wyciagnalem kilka miedzy 40-60 i jeden 70+.Niestety polow trwal tylko dwie godzinki bo jeden zebaty wbil mi kotwice w dlon i po zabiegu wyrwaia jej kombinerkami (siciegna sa jednak solidne) jakos przeszla mi ochota na wszytsko a i ruchy reka mialem ograniczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja jestem uziemiony, cały czas czekam na łódż, ostatni raz na szczupakach na zlocie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pomyśl Kuba co to będzie jak będziesz miał już tą nową łódź.Biada tym szczupakom pozdrowienia. PS. A może taka jak na moim avatarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja tą nową już mam kilka miechów, kłopot że po kolei wszystko się na niej pie... no, psuje <_< Naprawdę jakąś niechęć aż zaczynam odczuwać bo za każdym razem zastanawiam się co tym razem się zesra na środku jeziora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 To widzę że masz pecha. To nie mogą ci jej wymienić.Albo postrasz że przyjadą koledzy z Polski na rozmowę Głowa do góry będzie dobrze szczupaki podrasną pozdrawiami trzymam kciuki. PS> Pozdroowienia dla Jerzego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja tą nową już mam kilka miechów, kłopot że po kolei wszystko się na niej pie... no, psuje <_< Naprawdę jakąś niechęć aż zaczynam odczuwać bo za każdym razem zastanawiam się co tym razem się zesra na środku jeziora....Życzę, by jeżeli coś się miało ... na środku jeziora to konkurencja (inni wędkarze) z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dzis na rybach eksperymentowalem i co ciekawe. Kolor GT ktory sprawdza sie na sliderach nie daje rady w Zalt'ach. W tych drugich lepiej dzialaja zielenie na gornej czesci i biel na dole. Mimo doswiadczalnego lowienia wyciagnalem pare sztuk. Moja siostra dzielnie lowila sliderem 10 papuga i wyciagnela 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No łodeczka odebrana, silnik że niby ma mieć wreszcie chłodzenie, za to zepsute zostały zmiany biegów... znaczy do regulejszyna. Weekend wreszcie na wodzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi