Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Właśnie wróciłem z nad wisły z testowania nowych śpiochów :mellow:

Efekt testu:

Rozcięty kciuk, zaschnięta krew na korbce, czerwone plamy na śpiochach i skromne 105cm zembatego centkowanego cielska :mellow: :mellow: :mellow:

Fotki wkleje jak tylko otrzymam je na maila bo niestety mój aparat zaniemógł :angry:

Ps: jutro albo jeszcze dziś wszystko ładnie opisze i myśle że czyjeś akcje pójdą mocno w górę :lol: (kupując zastanawiałem się czy będzie dobrze pracował :unsure: )

Wow! Gratulacje!

Pozdrawiaqm

Remek

Dziękuję wszystkim za gratulacje. :D

Niestety ja również niecierpliwie czekam aż wreszcie fotki dotrą do mnie :wacko:

na razie mogę zamieścić fotkę palce który widział rybkę z bliska :lol:

Mam nadzieję, że to nie ten kciuk od korbki, bo wtedy trudniej będzie łowić. Oby to był ten leżący na kiju :D (zawsze można przybandżować do kija

Niestety to właśnie ten palec od korbki.

Ale chyba po nerwie poszło bo jest troszkę znieczulony ;)

Wczoraj przez 6 godz na rafce nie dokuczał :D

A zdjęć jak nie było tak nie ma :(

Aparat tak jak już wspomniałem zaniemógł więc musiałem się ratować patrolem Policji rzecznej...

Sprawdzam skrzynkę kilka razy dziennie ale nic z tego nie wynika :(

Mam nadzieję że dotrą bo szkoda by było nie mieć pamiątki po takiej bestii

Na razie zdradze że został złowiony na Sławkowego okonka którego wczoraj zostawiłem na rafce :(

@Włóczykij to luz. Pewnie źle zapisał mail lub coś takiego. To policjant więc łatwo go znajdziesz.

Ja miałem gorzej. Gość robił mi zdjęcie sandałka, mija tydzień, drugi i nic. Dobrze, że zapamiętałem, że mówił, iż pojawia się na forum gazeta.pl i tam dałem ogłoszenie. Znalazł się.

Będzie dobrze!

Nikt w weekend nie atakowal szczupakow ??

Ja dzis lowilem i wyciagnalem kilka miedzy 40-60 i jeden 70+.

Niestety polow trwal tylko dwie godzinki bo jeden zebaty wbil mi kotwice w dlon i po zabiegu wyrwaia jej kombinerkami (siciegna sa jednak solidne) jakos przeszla mi ochota na wszytsko a i ruchy reka mialem ograniczone.

Ja tą nową już mam kilka miechów, kłopot że po kolei wszystko się na niej pie... no, psuje <_<

Naprawdę jakąś niechęć aż zaczynam odczuwać bo za każdym razem zastanawiam się co tym razem się zesra na środku jeziora....

Życzę, by jeżeli coś się miało ... na środku jeziora to konkurencja (inni wędkarze) z zazdrości :D

Dzis na rybach eksperymentowalem i co ciekawe. Kolor GT ktory sprawdza sie na sliderach nie daje rady w Zalt'ach. W tych drugich lepiej dzialaja zielenie na gornej czesci i biel na dole.

Mimo doswiadczalnego lowienia wyciagnalem pare sztuk.

Moja siostra dzielnie lowila sliderem 10 papuga i wyciagnela 85

post-780-1348913565,5956_thumb.jpg