mifek Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 kolega cezorator ne pochwali sie bo dostal bana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 oops, nie wiedzialem. przepraszam.tyle ze teraz akwen ów moze spodziewac sie regularnych wizytacji PM-owców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 U mnie teraz ostro łowi ekipa z Polski - bardzo mieszane odczucia, z jednej strony niby 90, 87, 80 i kilka siedemdziesiątek, z drugiej - na 4 dni pływania.... Wczoraj się dołączyłem - dwie małe ryby na łódkę na całe popołudnie . A zimnem zasuwa że uszy odpadają. Rano szron na trawie Fotki będą jak je zmniejszę, znaczy wieczorem Kuba, gdzie fotki?? <_< Ramay jest juz w Athlone? Mam dla niego woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 @phala, gratulki i szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Phala gratulacje piękana sztuka. Co do aparatu to u mnie to jesttak zawsze. Jak zabiorę to kicha. Jak go nie mam to jest co fotografować. Ale chyba wolę bez aparatu pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Kuba, gdzie fotki?? <_< Ramay jest juz w Athlone? Mam dla niego woblery Ja teraz pracuję/śpię/łowię 24/7 więc niestety ale cwila minie, myślę że next week realny. Jutro łososie, niedziela pstrągi/szczupaki, trzeba wykorzystać koniec sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Uważaj Kuba by Cię jakiś potwór nie wciągną jak jesteś taki słaby wyczerpany PS.Pozdrawiam i życzę połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 phala -piekna ryba -gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Phala gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 grunt ze widac stara milosc... czyli sir JACULA mam 2 w skrzyni jakoś chyba się pogniewały na szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Phala gratuluje!!piekny szczupak 96cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam! W sobotę byłem z kumplem na jeziorku. Trafiłem jednego 70 cm, oprócz tego były dwa 57 cm i 58 cm oraz dużo, dużo krótkich. Ogólnie zabawa fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 nie ma co... ogolni widac ze szczupaki sie ruszyly i to na dobre... nic tylko z tego korzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 potwierdzam, zębacze gryzą na potęge wczoraj 9 wyjętych, przeważnie do 50 cm ale była jedna 60 tka i ok 80tka połamała haczyk w główce - odradzam traperowskie. Dziś zakupiłem kilka główek gamakatsu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 potwierdzam, zębacze gryzą na potęge wczoraj 9 wyjętych, przeważnie do 50 cm ale była jedna 60 tka i ok 80tka połamała haczyk w główce - odradzam traperowskie. Dziś zakupiłem kilka główek gamakatsu ... podobną przypadłość maja główki jigowe JAXONa. notorycznie strzela haczyk w okolicy luku kolankowego... poki co najczesniej na zaczepach... przynajmniej guma zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Nie tylko główki.Kompletna paranoja jest w przyponach nie wspominając o takich drobiazgach jak kółka łącznikowe i kotwiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 No i wróciłem. Dzięki za gratulacje. Trochę faktycznie połowiłem i nie tylko ja. Powiem tylko, że ta rybka którą widzieliście na zdjęciu zamieszczonym przez mifka nie była największa Zastanawiam się nad małą relacyjką, ale muszę zorientować się jak stoję ze zdjęciami bo przez pierwsze dwa dni nie miałem aparatu, a jak już go miałem to okazało się że akumulatorki są na wyczerpaniu więc mało zdjęć pstykałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cole Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 @phalanie ma się co zastanawiać!!! chętnie poczytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 No i wróciłem. Dzięki za gratulacje. Trochę faktycznie połowiłem i nie tylko ja. Powiem tylko, że ta rybka którą widzieliście na zdjęciu zamieszczonym przez mifka nie była największa Zastanawiam się nad małą relacyjką, ale muszę zorientować się jak stoję ze zdjęciami bo przez pierwsze dwa dni nie miałem aparatu, a jak już go miałem to okazało się że akumulatorki są na wyczerpaniu więc mało zdjęć pstykałem. Pisz relację. Chętnie poczytamy.Poza tym, napisz w skrócie co połowiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 no esoxy się ruszyły ja mimo choroby nie wytrzymałem pogody i o 10:00 pojechałem porzucać nad moje ulubione starorzecze. w trzecim rzucie zapiąłem prawie sześdziesiątke a potem już króciaki ale ogólnie woda żyła szkoda ,że ja nie ogólnie piękna pogoda i miła atmosfera czego więcej chciećpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Jakiś czas temu pływaliśmy z Rognisem za zębatymi po Narwi.Fota niestety z telefonu bo Pan Redaktor zapomniał aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 No, no, no ..... , Maciejowaty przywaliłeś z grubej rury , Gratuluję, naprawdę piękny. Pochwal się ile miał wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Łooo pierwsze slowa jakie wydalem widzac owego szczupak z Narwii , ile cm mial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 maciejowaty - gratuluję - piękna sztuka Taki okaz z Narwi to już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 I obiecane fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi