warciak Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @markusgratulacjepowiedz co się mysli jak się takiego potwora zobaczy pod powierzchnią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @markusgratulacjepowiedz co się mysli jak się takiego potwora zobaczy pod powierzchnią ? Alleee rybaa Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 piękny - gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksaj Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @markus ale kaban nie widzi sie takich czesto nawed na zdieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @Markus Po tym Twoim SMOKU - to ciężko będzie tu czymś zaimponować PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Piękna ryba! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Piękny krokodyl nie ma co ...ten maluszek poniżej przyłowiony podczas sandaczowego dziubania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Dziwnie wygląda ten szczupaczy pysk. Albo kąt zrobienia zdjęcia tak mnie mami, albo ten szczupak nie założył protezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Protezę to on miał na pewno...i jaką ostrą ...przed wypuszczeniem jakoś dziwnie się do mnie szczeżył stąd ta jego dziwna mina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Cześć,Gratuluję pięknych szczupaków! Markus, niesamowity krokodyl. Widziałem już na tym forum .... 134 (proszę mie poprawić jeśli się nie mylę) i wyglądała jak biedna wychudzona biedzina przy Twoim. Super ryba! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witam, wczorei bylem u nas na zaporze na rybach.Mialem tylko jedne branie ale jakie ten szczupack ma 1,29m i warzy 18kg markus - Twój szczupak robi ogromne wrażenie. Takiej życiówki wiele osób by sobie życzyło Wielkie gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ładnie ładnie Markus, jeszcze ze dwie takie foty i chyba się do łódki przykuję nad wodą ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Markus gratki - pozazdrościć takiej życiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Gratulacje MARKUS Myślę że MARKUSA należy ogłosić szczupakowym królem JERKBAITA roku 2007 (chyba że ktoś go jeszcze pobije większym krokodylem). Swoją drogą to zazdroszczę takiego okazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 nie no chlopaki bez przesady... sezon na powazne szczupaki dopiero sie zaczyna nie wszyscy jeszcze powiedzieli ostatni slowo <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 co nie zmienia faktu ze kroko markusa jest fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 @Markus, wspaniały szczupły! Gratuluję życiówki. Mam nadzieję, że nadal pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Myślałem, że to pytanie już nie padnie , ciekawe jaka odpowiedź, bo ryba niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Po pierwsze gratulacje Po drugie na co ?Po trzecie czy catch and relase ?...czy Cie diabel skusil i go zabrales ...Marcus opisuj kiciuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ten szczupak ma 1,29m i wazy 18kgNie mam pytan. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Markus-witamGratuluje pieknej ryby-mam nadzieje ze plywa w zbiorniku w swietnej konycji.Dalanczam sie do pytania -gdzie i na co lowiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Wspaniały szczupak, tylko pogratulować, co szczerze czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Bestia, ale jaka piękna Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Piękna sztuka... ale brak mi informacji, czy została usmażona, czy nie była zbyt łykowata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Coś pięknego! Jestem ciekaw czy złowiony został w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi