Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Znaczy w pół dnia złapali w 6 jedno wielkie g...

Moje jezioro mnie naprawdę rozpieszcza - naprawdę nie rozumiem tego - piękne zatoki, spady przy trzcinach z 3 na 10 metrów, woda spadłą z 18 na ok 15 stopni, miejsca zarośnięte, miejscami jak jezioro linowo-szczupakowe z grubym pasem trzcin, miejscami rzadkie trzciny wychodzą kilka-kilkaset metrów w jezioro, miejscami jak szkiery - skały schodzą do wody.zarówno przy trzcinie jak i w toni - kiła et mogiła, nic nie możemy złapać. Drobnicy na echu całe stada........ co pewien czas wyjeżdżają ryby 19, 25, w tym sezonie ponoć już kilka w granicy 30lbsów..... nie rozumiem tego.....

Witam,

Rzadko mam okazje poszczupaczyc (pierwszy raz od maja), wiec chwale sie czym predzej :D :mellow:

Ponizej hiszpanskie 92 cm zlapane w ostatni weekend dzieki goscinnosci Luksaja i Claudio. Dzieki raz jeszcze :D

Ja tam jeszcze wroce... B)

:D

Pozdrawiam

Guzu

p.s na Sliderka

post-16-1348913627,9543_thumb.jpg

post-16-1348913628,1024_thumb.jpg

Gratuluję :huh: Zdradź sekret jak zrobiłeś te fotki :mellow:

Niedawno kupiłem lustrzanke :mellow:

Ale poczekajcie niech no ja do niej dokupie przyzwoity obiektyw i filtr polaryzacyjny <_<

Ryby same będą pchać się pod obiektyw, nawet wędki nie będzie trzeba rozkładać :lol:

Wloczykij to chyba ten D350

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5369e4a1c106a025.html

i Slawka -glidery -chyba :unsure: Dobrze ze kopilem zapas :mellow:

Może jestem już starszy i większa wyobraźnia z wiekiem mi przyszła ale :

BARDZO ALE TO BARDZO NIEROZWAŻNE ZDJĘCIE

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Najlepsza szkola to nauka na blednach i mina lata zamim jakies dobre zdjecie sie pstryknie .Ale dziekuje za szczera uwagie w koncu czlowiek tylko amatorem jest to i zdjecie amatorskie.

pozdrawiam

ps.ale prosze wytlumaczyc Mi co za nierozwagie bo inaczej to nigdy sie nienaucze.

Serdecznie pozdrawiam

i przepraszam za zasmiecanie tematu.