tpe Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 My spełniamy w Limeric Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Jak widziałeś grubasa z długą brodą, w goretexie na niebieskiej łodzi to ja Wypadłeś całkiem nieźle Zrobili z Ciebie wyrocznie braniowo-pogodową Twoje przepowiednie spełniły się w 100%. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Znaczy w pół dnia złapali w 6 jedno wielkie g... Moje jezioro mnie naprawdę rozpieszcza - naprawdę nie rozumiem tego - piękne zatoki, spady przy trzcinach z 3 na 10 metrów, woda spadłą z 18 na ok 15 stopni, miejsca zarośnięte, miejscami jak jezioro linowo-szczupakowe z grubym pasem trzcin, miejscami rzadkie trzciny wychodzą kilka-kilkaset metrów w jezioro, miejscami jak szkiery - skały schodzą do wody.zarówno przy trzcinie jak i w toni - kiła et mogiła, nic nie możemy złapać. Drobnicy na echu całe stada........ co pewien czas wyjeżdżają ryby 19, 25, w tym sezonie ponoć już kilka w granicy 30lbsów..... nie rozumiem tego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam, Rzadko mam okazje poszczupaczyc (pierwszy raz od maja), wiec chwale sie czym predzej Ponizej hiszpanskie 92 cm zlapane w ostatni weekend dzieki goscinnosci Luksaja i Claudio. Dzieki raz jeszcze Ja tam jeszcze wroce... Pozdrawiam Guzu p.s na Sliderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 A tu specjalnie dla Remka Zakichana wirowka i jej poranna 84ka Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 16 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Graty Guzu, a ja tu kwa kisne i zazdraszczam samego faktu wedkowania. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Graty Guzu, a ja tu kwa kisne i zazdraszczam samego faktu wedkowania. Pozdrowieniatrza sie było pchać tak daleko?? Ale co się w sprzęcie okupisz i paczuszkami wyślesz..... strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 @Guzu, piękne hiszpańskie szczupaki. Brawo! Jeszcze masz te stare spodniobuty? Ja niestety zmieniam średnio raz na rok. Niestety szybko wykańczam je na pstrągowych rzekach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Witam, dzieki za mile slowa. Spodnibuty to...drugie takie same.Jedne mam w PL, drugie tu. Te sa prawie nowki niesmigane Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Spodnibuty to...drugie takie same.Jedne mam w PL, drugie tu. Te sa prawie nowki niesmigane Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wczoraj nad narwią udało się złowić kilka niewielkich ale nadzwyczaj walecznych szczupaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wczoraj nad narwią udało się złowić kilka niewielkich ale nadzwyczaj walecznych szczupaczków o matrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wyglada jak by chcial dogryzc tego jerka od Slawcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wyglada jak by chcial dogryzc tego jerka od Slawcia. Dopiero teraz zauważyłem Na pierwszym zdjęciu to jest na pewno uchwycony moment tuż przez wpadnięciem jerka do wody - szczupak po niego wyskoczył (na drugim zdjęcie z tyłu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 no no włóczykij co za refleks przy tych fotach, gratujacje fotki są zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Rzadko mam okazje poszczupaczyc (pierwszy raz od maja), wiec chwale sie czym predzej Ty sie lepiej pochwal kiedy z kolegami poprawiny na Ebro robicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Gratuluję Zdradź sekret jak zrobiłeś te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Faktycznie zembaczyki wyjątkowo agresywnie atakowały Sławkowe gildery Ale niestety z 3 zakupionych na zlocie ostał się już tylko ten jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Gratuluję Zdradź sekret jak zrobiłeś te fotki Niedawno kupiłem lustrzanke Ale poczekajcie niech no ja do niej dokupie przyzwoity obiektyw i filtr polaryzacyjny <_< Ryby same będą pchać się pod obiektyw, nawet wędki nie będzie trzeba rozkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Włóczykiju, bombowo te szczupacze akrobacje wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Włóczykij niezły refleks i akcja na focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Zdjęcia 1 klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wloczykij to chyba ten D350http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5369e4a1c106a025.htmli Slawka -glidery -chyba Dobrze ze kopilem zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wloczykij to chyba ten D350http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5369e4a1c106a025.htmli Slawka -glidery -chyba Dobrze ze kopilem zapas Może jestem już starszy i większa wyobraźnia z wiekiem mi przyszła ale : BARDZO ALE TO BARDZO NIEROZWAŻNE ZDJĘCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Najlepsza szkola to nauka na blednach i mina lata zamim jakies dobre zdjecie sie pstryknie .Ale dziekuje za szczera uwagie w koncu czlowiek tylko amatorem jest to i zdjecie amatorskie.pozdrawiamps.ale prosze wytlumaczyc Mi co za nierozwagie bo inaczej to nigdy sie nienaucze.Serdecznie pozdrawiami przepraszam za zasmiecanie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi