mifek Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 rognis mozesz strzelic fote tego co mu z mordy wystaje... bo cala reszte znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Mifek rybka padła na buldoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Wyglada jak Fatso GT ..? Kocham szczupaki ...gratuluje Rognis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Gratki Rognis..poniżej Odrzański musky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Patryk jak zwykle - perfekt o kazdej porze roku i z kazdą ryba na Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Patryk jak zwykle - perfekt o kazdej porze roku i z kazdą ryba na Ty eee tam, to tak przy okazji Odrzańskiego zanderixowania ...częsty przyłowik ...jutro cały dzień stricte sandaczowy na naszym sandaczowym eldorado <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Patryk GRATKI - ładny zębacz powodzenia jutro na sandałkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Piękna rybcia,gratuluje Mnie szczupaki nauczyly pokory w trzech ostatnich wyjazdach,totalnie nic nawet brania szczupaka jedynie co to dwa 20cm okonki,ale ja im jeszcze pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Dziś z Termosem i jego kolega wybraliśmy sie na ryby.Łowiliśmy od 7 do 12. Rano był jeszcze przymrozek, naszczescie sie zrobiło cieplej jak słonce wyszło zza chmur.Dobrze bo żaden z nas nie miał odpowiednich butów. Na łodzi wylądowało 6 szt. ~ 90 cm i ''życiówka'' Rafała która ledwo utrzymałem do zdjęcia Rafał był pod tak wielkim wrażeniem swojego okazu, ze na sam koniec niezauważyl granitowej skały wielkości Everestu i rozjechał ja swoja łajba. Lodka okazała sie na tyle solidna, ze nie musieliśmy testować naszych kombinezonów w roli kamizelek ratunkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ale czadowa fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 i ''życiówka'' Rafała która ledwo utrzymałem do zdjęcia gratulacje za życiówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Wow to ja myślałem że tylko u nas biorą takie okazy ale jednak się myliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Jednak co Szwecja to Szwecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Wczoraj rano - jedno branie - i jeden szczupak:)uwaga - nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 i oto ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 88cm- mój skromny PB(fot. z telefonu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Graty Fajniutko ubarwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Gratulacje bassy fajna rybka. PS. Na co wzioł kiepsko widać co to za przynęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 jak to kiepsko :dtosz to prologic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Lowcom pieknych szczupakow-gratki Seba,bassy,patu -naprawde super szczupaczki Ja dopelnie troche nasz ostatni wypad .Tak jak pisal harvi u nas padlo niewiele ryb za to byly wszystkie jak jeden 90 nieliczanc Mojej ZYCIOWKI.trolowalismy ,jerkowalismy a i blaszka poszla w ruch .Szkoda tylko ze kazdy wyjazd to same straty w postaci -jak dla Mnie -dwa sliczne wobki nieliczanc stalek ,dziura w burcie na przodzie .Jak to sie moglo stac do tej pory dumam .W drodze do domu mijamy niewielki przesmyk zaraz za nim jest troche skal ktore ledwo ledwo wystaja z wody .Wyluzowani zaczynamy charmider na lajbie i kazdy zaczyna sie pakowac ,ja rowniez .Zchylajac glowe i pakujac kolejnego wobka ,slysze glosne -UWAAAAGA SKALA!!!! w tej samej chwili Marcin lezy na Adamie a ja leze na podlodze .Chwila szoku czy wszyscy cali ,sprawdzamy czy niema dziory i jeszcze w lekkim szoku zaczynamy .Naszczescie nic powaznego sie niestalo -wnioski -od tego czasu pakojemy sie po przybyciu do potu . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/13803bd6443b455d.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f104f3a540c500d8.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/724ff32412f1f2bd.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9dfc3863d6fb9a7f.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de186c127f16e610.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/773cab5bf6754a06.htmlpodebraniehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/029bce391a385f36.htmlpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 a tu kilka fotek z przedostatniego wypadziku http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=64408& amp;#msg_64408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No no Mifek szalejesz i to ostro, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Dzieki ale... mam nadzieje ze sezon sie dopiero rozkreca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi