mirat Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Rafał gratulacje. Piękne rybska. Co do sezonu to masz racje to dopiro początek dla twojej mamby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Cześć wszystkim! Patrzę sobie na ostatnie wiadomości i bije z nich optymizmem. W Polsce łowi się duże szczupaki i to nie przypadkowo, a w miarę regularnie i TO mnie bardzo pozytywnie nastawia. Wszystkim łowcom serdecznie gratuluję. A na potwierdzenie moich słów załączam fotkę grubaska z wczorajszego wieczoru. Pozdrawiam serdecznie i życzę coraz większych szczupaków! Do końca sezonu jeszcze 2 miesiące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Oj szalejecie panowie i oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ależ pięknie ubarwiony! Ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Nie mierzyłem dokładnie bo nie miał metra.. na oko trochę mniej niż 90 cm.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jest bardzo grubaśny, wygląda na 90+Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Taki szczupak to powód do dumy tym bardziej, że made in Poland. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 @ bassy gratki, fajny zębacz i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Efex no to go nieźle wydłóżyłeś bo wygląda na dobrą metrówke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 @ Efex twój jest fajniej ubarwiony , co to za wabik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Dzieki ale... mam nadzieje ze sezon sie dopiero rozkreca... To taka jesienna zaraza mifoza pospolita <_< . Gratulki Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 To jest SALMO SKINNER Gratuluję rybki Efex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Sith'ciu a na Waszej zaporówce coś sie w koncu ruszylo czy nadal posucha???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Kiepsko, Panie kiepsko, coś tam niby łowią ale .... Jutro chyba podjadę na rekonesans, jak dzieciaki odstawię do szkoły. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 szkoda , swego czasu to wlasnie tam lowilem swoje pierwsze jeziorowe sandalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 @ Efex twój jest fajniej ubarwiony , co to za wabik?? Rzeczywiście był ładnie ubarwiony, a na dodatek zdjęcie zrobione w świetle zachodzącego słońca dodaje mu klimatu.. Przynęta to Skinner 15 RGS. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 A właśnie ze mój był ładniej ubarwionyyyyy!! no ale fotka z komórki. Takie szczupaki to nic ale ten okoń Efexa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Piękne ryby!!Ja się chyba pochlastam, niby jedno z najbardziej wypasionych miejsc w Europie a studnia na maxa. Już myślałem że to tylko ja jestem taką ofiarą ale dochodzą słuchy z nad wody że w tym sezonie szczupaki wymiotło. Zdarzają się pojedyncze strzały po naście kilo, ale ogólnie ludzie drapią się po głowach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jedziemy w sobote w jedno szczupacze miejsce, sie zobaczy...po mojemu jeszcze za cieplo. Ale inaczej sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ciepło, a wg. prognozy będzie co raz cieplej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Dziękuję wszystkim za miłe słowa.Dodam tylko, że szczupły miał 107 cm @Mifek, rybę złowiłem na większego Bulldowg'a. @Tpe1, szczupły wziął na około 5 metrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 @Bassy, gratuluję życiowego szczupaka! Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 sebek to tylko potwierdza moje przypuszczenia. nie dosc w zasadzie wszystkie kontakty jakie ostatnio mialem sa na duze i bardzo duze baity to na dodatek 80% albo i wiecej mialo miejsce miedzy 4 a 5 max 5,5 m zobaczymy co bedzie w ten weekend... <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Dzięki Rognis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 88cm- mój skromny PB(fot. z telefonu) o stary ale żeś poprzeczke podnióśł jakie kolory a za tobą coś do powierzchniołowców no nic jutro spróbuje też coś namierzyć gratulacje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi