tomi78 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Sebek gratki ty to nawet na nieuzbrojone gumy coś byś złowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 ja to jest to jeziorko, płytkie i zarosnięte o którym wiem od jednego z forumowiczów to tam są spore ilosci szczupaka w rozmiarze +/- 100cmgratulacje Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A to moje 105cm i przynęta , głowka Gamakatsu Big na okoniowym batsonie 4-10g, haczyk prawie się wyprostował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Piękny szczupak ! Gratulacje ! I ta RAPALA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Swietny szczupak!Wziął na tą gumę tylko dlatego, ze miał ten szpanerski napis Napisz następnym razem na gumie C&R to może weżmie 1,5 metrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Łowna jakaś ta Rapalka Gratuluje okazowego zębacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A to moje 105cm i przynęta , głowka Gamakatsu Big na okoniowym batsonie 4-10g, haczyk prawie się wyprostował Rybki gratuluje ale ta główka widoczna na fotce to Mustad a nie Gamakatsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 fantastyczny smoluch... te kolorki...cos pieknego.... GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Gratki szczupłego kolorystyka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Gratuluję ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A to moje 105cm i przynęta , głowka Gamakatsu Big na okoniowym batsonie 4-10g, haczyk prawie się wyprostował Gratuluję ryby. Mam nadzieję, że pływa dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Sebek gratki ty to nawet na nieuzbrojone gumy coś byś złowił Tomek, kiedyś złowiłem sandacza, który trzymał gumę w pysku, a w ogóle nie był zacięty na hak, czy kotwicę. Dał się podebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Robson73 piękny szczupak gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 poprostu śliczny gratki!! zębacze czytają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Swietny szczupak!Wziął na tą gumę tylko dlatego, ze miał ten szpanerski napis Napisz następnym razem na gumie C&R to może weżmie 1,5 metrówka Dokłądnie tak, przerzucaliśmy tą miejscówkę w trójkę, najróżniejszymi gumami i na różne sposoby, miejsce super, 10m do brzegu, 5m pod wodą równolegle do brzgu zatopione drzewo, dalej skarpa do 10m, wczesny ranek, pogoda super i nic ,to mówie że może chociaż okonka wydłubie, a kolega że może woblerka jakiegoś bym zpodał, najlepiej rapalke, a ja mówie że nie mam, ale zaraz coś wymyśle i wymyśliłem Wziął w pierwszym rzucie Rybka oczywiście pływa mam nadzieje, w dobrej kondycji Dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 po serii niepowodzeń dzisiaj przychodzi do mnie klient i mówi,że na takim starorzeczu gdzie jest pełno roślinności i same płycizny złowili już z kolegami 105 cm i 107 cm na żywca.Starorzecze oczywiście to moje a ryby już nie kombinowałem z dużymi przynętami i gumami efekt zero brań do slidera 10 i gumek 12 cm nawet specjalnie zielsko się nie czepia Po założeniu skinnera 10 i próbie podskoków i uników z wolnym i szybkim przeciąganiem miałem w pontonie kilkanaście palczków i dwa kilowce super przynęta Niestety szczupaki z tego starorzecza czekają na nową myśl ,którą chyba nie dysponuje a tak na marginesie to zaczęly uczte okonie i to takie kabany po 40 cm i za nie sie wezme w niedziele jak nie będzie lało. Robson ryba gicior rapala gicior pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dzisiaj szczupak 84cm na leniwą dużą gumę pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Gratki A co to za leniwa i duża guma zasmakowała szczupaczkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ładny szczupły a radość łowcy ogromna co tu dużo pisać: gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 szczuply_maciek, gratulacje, pięknie ubarwiony esoxik! Masz jeszcze wiecej jego fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Piękne ryby Panowie, naprawdę wpędzacie mnie w ciężkie komplexy... Wielkie gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Standerus, to zupełnie jak ja z tymi kompleksami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Piękne ryby Panowie, naprawdę wpędzacie mnie w ciężkie komplexy... Wielkie gratulacje!!!!! Dobra dobra, strach się bać jak niedługo przywalisz konkretna fotkę z konkretną rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Dzięki chłopaki za gratulki pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja dzisiaj trafilem na miarowego na Odrze, ktory zobaczyl brzeg, pozatym trzy spiete podczas holu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi