Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Swietny szczupak!

Wziął na tą gumę tylko dlatego, ze miał ten szpanerski napis :mellow:

Napisz następnym razem na gumie C&R to może weżmie 1,5 metrówka :D

Dokłądnie tak, przerzucaliśmy tą miejscówkę w trójkę, najróżniejszymi gumami i na różne sposoby, miejsce super, 10m do brzegu, 5m pod wodą równolegle do brzgu zatopione drzewo, dalej skarpa do 10m, wczesny ranek, pogoda super i nic :huh: ,

to mówie że może chociaż okonka wydłubie, a kolega że może woblerka jakiegoś bym zpodał, najlepiej rapalke, a ja mówie że nie mam, ale zaraz coś wymyśle i wymyśliłem :lol:

Wziął w pierwszym rzucie :lol: :lol: :lol:

Rybka oczywiście pływa mam nadzieje, w dobrej kondycji :D

Dzięki za gratulacje B)

po serii niepowodzeń dzisiaj przychodzi do mnie klient i mówi,że na takim starorzeczu gdzie jest pełno roślinności i same płycizny złowili już z kolegami 105 cm i 107 cm na żywca.Starorzecze oczywiście to moje :angry: a ryby już nie :(

kombinowałem z dużymi przynętami i gumami efekt zero brań do slidera 10 i gumek 12 cm nawet specjalnie zielsko się nie czepia :mellow:

Po założeniu skinnera 10 i próbie podskoków i uników z wolnym i szybkim przeciąganiem miałem w pontonie kilkanaście palczków i dwa kilowce super przynęta ;)

Niestety szczupaki z tego starorzecza czekają na nową myśl ,którą chyba nie dysponuje a tak na marginesie to zaczęly uczte okonie i to takie kabany po 40 cm i za nie sie wezme w niedziele jak nie będzie lało.

Robson ryba gicior rapala gicior

pozdro