Redzi Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 szczupły gratulacje szczupaczka i kolejny pięknie ubarwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Czesc!Dzisiaj na Tynie na kopytko pyknalem rowne 80 cm.Rybka byla sliczna i grubiutka.Oczywiscie wrocila do wody.Zdjecie kiepskie ale bylem sam i tak wyszlo.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 bardzo ladny szczuapczek... ale nastepnym razem sugeruje nie podnosic go jedną reka za kark... szkoda ryby, tym bardziej ze chcesz ja wypuscic tutaj kilka fotek mojego z tego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 no to ładnie daje nam popalić kolega (mifek z Wioski z Metrówami) gratulacje rozdziewiczenia 14cm Nowośc od Salmo no i ryby jest Gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No Mifek toś przetestowal konkretnie nowego Salmiaczka Gratuluje pięknych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 mifek gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 dzięki chłopak! Efex twierdzi ze to pierwsza szczupak na te przynete w POLSCE. milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Jaki to jest salmiak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Jaki to jest salmiak ? nowy Perch 14SDR kolor... widac na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 [FONT=Times]bardzo ladny szczuapczek... ale nastepnym razem sugeruje nie podnosic go jedną reka za kark... szkoda ryby, tym bardziej ze chcesz ja wypuscic [/b] Dzieki!Wiem,ze nie powinno sie go tak trzymac,ale to byla chwilka i szczupaczek odplynal jak torpeda.Gratuluje Mifek pieknych zebatych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 tomas nie zebym sie czepial ale zeby komus skrecic kark też wystarczy chwilka PS. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Masz racje,ale szczuply myknal jak szalony,wiec raczej mu nic nie bylo.Nastepnym razem postaram sie inaczej zrobic fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Czekałem na fotki z ostatniego weekendu ale Termos nie wstawił.W szczupakach nie bylo zadnych rewelacji (pelnia) ale świeżo naprawiony Evinrude sprawił sie i złapał siatkę na raki.Bylo w niej kilka sztuk w tym 2 bardzo ładne. Przez to, ze tu pisze i czytam to raki zamiast na talerzu wylądowały w wodzie.Po cichu myślałem, ze zwróci mi sie to podczas tego weekendu w szczupłych ale niestety nie było mi dane połowic.Na parkingu pod sklepem komuś sie bardzo spodobała moja nawigacja a już mniej szyba.Z ''przeciągiem'' samochód musi do poniedziałku przeczekać.Mam nadzieje, ze w czwartek coś wyciągnę z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Do czego to idzie jak juz z aut kradną w Szwecji.... A ja rozglądam się za nowym hobby,bo moje szczupakowanie przestaje mieć sens......4 lub 5 miesiąc nie złapałem rozsądnej ryby. Ostatnio nawet nie trafiamy ryb po 40cm.... nie wiem co jest grane. Łowimy od 5 do 25cm, gumy, woblery, jerki, szybko, wolno, agresywnie i na leniucha. Nutaralne i fluo, na wodzie 1,5 metra i na 12metrach. I ogólnie bez dotknięć...... Dzisaj zrzuciłem łódkę na Suck - taka mini Shannon, choć miejscami 11metrów. Jest tam naprawdę ślicznie, chyba jedno z najładniejszych miejsc jakie znam, w dodatku słynące z bardzo dużych szczupaków. Na jednym odcinku zawody i kilkudziesięciu ludziów moczyło różne zdechłe ryby. Pływały oprócz nas 2 łodzie. Nikt nie łowił. A ponoć jest środek sezonu..... Ale nie ma złego, łuk już mam, jeszcze strzały i będzie co robić w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ==> Standerus Mnie to tez zszokowało zwłaszcza, ze pod praca zostawiam zawsze samochód otwarty kluczykami w stacyjce. Ja tak łatwo nie odpuszczę rybsonom choć ten sezon jest dość dziwny.Jak sie przerzucę na inny sport to nie powiem co to będzie, politycznie poprawnie to nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 MifekGratulacje! Pewnie jakiś bonusik będzie za premierę wabia w towarzystwie takich ryb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 chyba jednak nie... facet coś mowil o brzydkim foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 @szczuply_maciek, @Tomas, @Mifek, gratuluję szczupłych. Piękne rybcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Mifek,fajne rybki,gratulki.Widzę że krzesełko też Ci pasuje . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 gromiś to krzeselko to chyba najlepszy patent na tej lodzi. bez niego to by juz nie bylo to dobrze ze jeszcze nikomu sie za bardzo nie spodobalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Na parkingu pod sklepem komuś sie bardzo spodobała moja nawigacja a już mniej szyba. To narmalka można przyjmować zakłady że zrobił to jakiś polaczek i wcale bym się nie zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Szczupak piekna ryba jest -Ja rowniez gratki koledzy. Zalegle zdjecia i niech mnie @harvi zabije ale wkleje Marzenie o jesiennej metrowie . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a34a46bee2e3c13a.h tmli NAPRAWDE PODOBA MI SIE TO ZDJECIE @harviCzekałem na fotki z ostatniego weekendu ale Termos nie wstawiłhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ced2b7c24bc61fd.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/95eeb5339a9c4ce4.htmlAdasiu zawiele ich niebylo . @Standerus-A ja rozglądam się za nowym hobby,bo moje szczupakowanie przestaje mieć sens......4 lub 5 miesiąc nie złapałem rozsądnej ryby. Ostatnio nawet nie trafiamy ryb po 40cm.... nie wiem co jest grane. Łowimy od 5 do 25cm, gumy, woblery, jerki, szybko, wolno, agresywnie i na leniucha. Nutaralne i fluo, na wodzie 1,5 metra i na 12metrach. I ogólnie bez dotknięć...... A moze poprostu niechca gryzc albo ich niema ?Czasami odzczuwam to samo wiem ze sa a nic .Rozbieznosci moga byc takie ze jednego dnia mozemy zlowic kilkadziesiat a drogiego nic i tak jak u harvi-ego powinno byc super a jest nitka .Przypadek od przypadku -wczoraj dzwonil do mnie znajomy z wymikiem 37 szt w tym 10szt miedzy 5-10kg .W tym samym czasie na mojej skorupie bujal sie Damian i od poludnia do nocki mial 2sz . Nie to ze ryb nie ma -sa ale niegryza .Brzozy lyse to dla Mnie znak ze musi brac na term. -3 z rana, musi brac i czy wieje ze wschodu czy z zachodu jest jesien i musi brac -A NIEBIERZE tak jak powinno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja rozumiem że nie gryzą, ale 4 miesiące???? A ryby są, te miejsca są nie do przełowienia, z brzegu ni chuchu, z wody za mało pływa. Po prostu nie żrą blacie.....Dziwny jest ten sezon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 W niedziele miałem dobry dzień. Dwa wyjęte, większy 67cm ok 2,30-2,50kg i maluch ok 50cm. Całe i zdrowe pływają i czekają na następny raz W tym 7 brań dwie duże ryby spadły podczas holu ( zielsko jeszcze mocne ) i jeden obciął mi wolfram z kopytem 6 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi