Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Mialem dzis problem z wstaniem wiec na wodzie wyladowalem dopiero o 11.

Zaczelo sie dwoma szczupakami pod 2 kg na 15 cm buster Jerk (dzieki Termos za rade) do 12 odnotowalem jeszcze dwa wyjscia do tej samej przynety.

Po poludniu totalna studnia. Na nic nie bralo na zadna metode, trolowalem nawet na 3 wedki, zero efektu.

Ciekawe czy wplyw na to miala pora dnia, uspokojenie wiatru czy sily nadprzyrodzone ?? Po 15 znowu sie rozwialo i tez niepomoglo, wracalem kolo 16 na ''latarnie'' dobrze ze McDonald's ma takie reklamy.

Sprzet nawet na duze szczupaki :D

post-780-1348913655,6541_thumb.jpg

post-780-1348913655,7857_thumb.jpg

Niema za co harvi .Fajnie ze cos sie uwiesilo .

Ostatnio jakos pomoc wychodzi mi jak z KOZIEJ DUPY TRAMBA Embarassed .

Apropos a ja dziekuje dla Gorana ze mi udastepnil tajniki ze szwedzkiego podelka gdzie kroluje przedewszystkim wszechobecny FANTASTIk PLASTIk.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b561c8f2322a3e2a.h tml

Dziś szczupak zupełnie nie chciał współpracować z przynętami polskimi i tymi poniżej 15 cm.

Mimo niemałych rozmiarów wabików szczupaki (trzy sztuki) miały kolo 60 cm ale za to fajne grubaski i zacięcie walczyły.

Wszystkie zostały odhaczone przy burcie lodzi.

Łowiłem tylko ponad 2 godziny gdyż zostałem ściągnięty do pracy.

A tak fajnie sie dzionek zapowiadał.

Wczoraj zakończyłem sezon na Wygoninie

Cztery godziny trolingu z kolegą i trafiony jeden szczupak 74 cm. nie ważyłem bo nie chciałem zbyt długo męczyć zwierzaka - zdjęcie i do wody. Wziął w miejscu gdzie jezioro ma 25 m głębokości na woblera prowadzonego na ok. 10 m. Holowanie jak kłody, dopiero przy samej łodzi lekko się ożywił.