hlehle Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Marcin, dzięki. Krzysiek, mniej więcej. Niestety nie miałem warunków, żeby dokładnie zmierzyć (mała łódka i za dużo klamotów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Piękny szczupły !! Gdybyś zdradził rąbka tajemnicy i opisał miejsce w jakim uderzył będe wdzięczny. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Gdybyś zdradził rąbka tajemnicy i opisał miejsce w jakim uderzył będe wdzięczny. Przykosa, poniżej rynna z dużą ilością patyków i kamieni. Wziął na stoku rynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 O wyczynach kolegi Zanderix głośno na świecie Dla tych co nie w temacie, Zanderix to ten najprzystoniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 O wyczynach kolegi Zanderix głośno na świecie Dla tych co nie w temacie, Zanderix to ten najprzystoniejszy Jak na mój gust to nie on - za poważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Poważnie wygląda bo go o to prosiłem - ba, błagałem aby przestał robić jaja przynajmniej jak robimy zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 @Robert, Te fotki z holu szczupaków są super! Gratuluję kolejnego artykułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Dzięki Pisałem to już, ale napisze raz jeszcze. Bez Arka by ich nie było. Powiedział mi też szczupłych wielu ciekawych rzeczy co się przyda niedługo na nowym zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Mialem dzis problem z wstaniem wiec na wodzie wyladowalem dopiero o 11.Zaczelo sie dwoma szczupakami pod 2 kg na 15 cm buster Jerk (dzieki Termos za rade) do 12 odnotowalem jeszcze dwa wyjscia do tej samej przynety. Po poludniu totalna studnia. Na nic nie bralo na zadna metode, trolowalem nawet na 3 wedki, zero efektu.Ciekawe czy wplyw na to miala pora dnia, uspokojenie wiatru czy sily nadprzyrodzone ?? Po 15 znowu sie rozwialo i tez niepomoglo, wracalem kolo 16 na ''latarnie'' dobrze ze McDonald's ma takie reklamy. Sprzet nawet na duze szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Niema za co harvi .Fajnie ze cos sie uwiesilo .Ostatnio jakos pomoc wychodzi mi jak z KOZIEJ DUPY TRAMBA .Apropos a ja dziekuje dla Gorana ze mi udastepnil tajniki ze szwedzkiego podelka gdzie kroluje przedewszystkim wszechobecny FANTASTIk PLASTIk. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b561c8f2322a3e2a.h tml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ==> Termos Faktycznie z ta pomocą to rożnie bywa.Jak trolowalem to na jednym kiju wisiał Fatso 10, chciałem mu dać szanse, bylem cierpliwy i nic.Na drugim kiju woziłem chwalonego tu śpiocha prologica, tez nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Dziś szczupak zupełnie nie chciał współpracować z przynętami polskimi i tymi poniżej 15 cm.Mimo niemałych rozmiarów wabików szczupaki (trzy sztuki) miały kolo 60 cm ale za to fajne grubaski i zacięcie walczyły.Wszystkie zostały odhaczone przy burcie lodzi.Łowiłem tylko ponad 2 godziny gdyż zostałem ściągnięty do pracy.A tak fajnie sie dzionek zapowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam.To pewnie jeden z ostatnich u mnie w tym roku. Acha, żeby uprzedzić niektórych C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 J. Długie?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ladna sztuka,gratuluje:)na jaka przynete zlowiles tego szczupaka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Siema @Salmo, zmieniłeś zdanie, przywiozłeś jakąś wędeczkę? Znowu nie trafiłeś, Łyna. @Biosteron, na 10 cm kopyto perłowe. Wielki nie był, ale mogą takie brać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 S na 10 cm kopyto perłowe. Wielki nie był, ale mogą takie brać częściej Ach... te perłowe kopyta,chyba przynęta wszechczasów,Gratulacje sochun.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 S na 10 cm kopyto perłowe. Wielki nie był, ale mogą takie brać częściej Ach... te perłowe kopyta,chyba przynęta wszechczasów,Gratulacje sochun.Pozdrawiam A mnie ostatnio brały szczupaki na same żółto-zielone fluo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwant Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Wczoraj zakończyłem sezon na WygoninieCztery godziny trolingu z kolegą i trafiony jeden szczupak 74 cm. nie ważyłem bo nie chciałem zbyt długo męczyć zwierzaka - zdjęcie i do wody. Wziął w miejscu gdzie jezioro ma 25 m głębokości na woblera prowadzonego na ok. 10 m. Holowanie jak kłody, dopiero przy samej łodzi lekko się ożywił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 ==> Kwant Witam ziomka z Gdyni i gratuluje tytułu tysięcznego forumowicza.Dlaczego kończysz sezon, przecież ten dopiero co sie zaczął <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Z zeszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Gratuluje:)sliczny esox,jaki jasniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 I jeszcze kolega z forum Marciniesz walczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 I jeszcze jedno Zaraz będzie większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Oto większe - ale kombinujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi