Redzi Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 gratulacje złowionych ładnych sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Siema @Salmo, zmieniłeś zdanie, przywiozłeś jakąś wędeczkę? Znowu nie trafiłeś, Łyna. @Biosteron, na 10 cm kopyto perłowe. Wielki nie był, ale mogą takie brać częściej Hihihi Jak narazie mój kij nie skazi wód olsztyńskich, wolę okolice Mikołajek gdzie ojciec ponownie wyjął pięknego szczupaka ale tym razem metrówka. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 dzięki za gratulacje Salmo_Salar dawaj fotki chętnie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Mnie tam nie było zatem nie ma fotek a wątpie żeby ojciec zrobił to telefonem, chociaż... Spytam, może jednak Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja juz dzis z ekipa postawilem lajbe na koziolkach,koniec sezonu szczupakowego.Cale jezioro pokryla tafla ,teraz tylko -siedziec w domu i czyscic rybki podlodowe .Gratuluje lowcom pieknych ryb tych chyba ostanich zembaczy w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Niewiem jak tam sytuacja u was z woda ale ja jeszcze w tym roku pare razy oderke odwiedze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Dzisiaj obdarzyło takim rozbójnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Na tym pierwszym zdjeciu wyglada troche jakby od tygodnia jego serce nie bilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Widać biedak swoje już w życiu przeszedł, ale całkiem sobie żwawo poczynał przy holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Widać biedak swoje już w życiu przeszedł, ale całkiem sobie żwawo poczynał przy holu. Po obejrzeniu tego filmu: http://www.naspinning.pl/archives/466 ; doszlem do wniosku ze wiekszosc szczupakow zwawo poczyna sobie przy holu, zresztom sam mialem okazje setki razy poczuc co ten kanibal wyprawia <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ale dziwnego bolenia wujek złąpałeś <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Dzisiaj obdarzyło takim rozbójnikiem warszawaska wisła?? ja w zeszłym roku złapałem trochę mniejszego ale tak samo skaleczony był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ... mały przyłowik podczas sandaczowego dziobania dna ... oczywiście C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ale dziwnego bolenia wujek złąpałeś <_< Hehe, wogóle nie wiem co to za ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Dzisiaj obdarzyło takim rozbójnikiem warszawaska wisła?? ja w zeszłym roku złapałem trochę mniejszego ale tak samo skaleczony był Twój pewnie gdzieś tam żyje, ale chyba w ciągu roku by się wylizał z tych ran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Największy z sobotnio-niedzielnego maratonu pozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ale przystojniak, Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Gratuluję udanego maratonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ladny szczupak gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Czyli jeszcze szczupaki w tym sezonie oglądamy - oby jak najdłużej Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 @Łukasz, ładnie ubarwiony grubasek. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ślicznusi Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Łukasz tak ześ się zamaskował tymi ciapkami,ze ledwo zauważyłem tego szczupaka nieżle zamaskowana z was parka fajna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 @hasior Łowisko nie należy do najglębszych więc jeśli chcesz mieć wyniki - musisz zadbać o kamuflaż. Najlepiej przebrać się za ... szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Najlepiej byłoby się przebrać za przynętę/rybkę ale wtedy trzeba uważać by nie zostać pokąsanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi