pirania74 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Skoro mowa o najmniejszych szczupaczkach, to i ja wrzucę fotkę na którym kolega z REKORDOWYM szczupakiem którego złowił na obrotówkę własnej roboty wielkości (na oko) 4 lub 5 - było to w sierpniu 2007 r - nie był mierzony Jak myślicie, będzie tu REKORD śWIATA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Takie ryby należy odczepiac w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Takie ryby należy odczepiac w wodzie Oczywiście że tak, ale jeśli ma się do czynienia z początkującym adeptem wędkarstwa spinningowego, to po takim wszystko na początku możliwe - ja wklejam tylko fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Skoro mowa o najmniejszych szczupaczkach, to i ja wrzucę fotkę na którym kolega z REKORDOWYM szczupakiem którego złowił na obrotówkę własnej roboty wielkości (na oko) 4 lub 5 - było to w sierpniu 2007 r - nie był mierzony Jak myślicie, będzie tu REKORD śWIATA?? Jakie malenstwo,ale musialo byc zarloczne :)rekord swiata to napewno w mini wielkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Skoro mowa o najmniejszych szczupaczkach, to i ja wrzucę fotkę na którym kolega z REKORDOWYM szczupakiem którego złowił na obrotówkę własnej roboty wielkości (na oko) 4 lub 5 - było to w sierpniu 2007 r - nie był mierzony Jak myślicie, będzie tu REKORD śWIATA?? Jakie malenstwo,ale musialo byc zarloczne :)rekord swiata to napewno w mini wielkosci Trudno ocenić wielkość na fotce. Mój 'rekord to effezet4 i bestia 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Chłopaki - zapraszam do mnie na połowy rybek w akwarium Specjalna nagroda dla osoby która złowi neonkę na casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Przejdźmy może jednak do konkretniejszych szczupaczków. Największy z poprzedniego weekendu. Oczywiście podebrany ręką, chwytem za pokrywy skrzelowe. A wcale nie było łatwo, bo był potwornie ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 o ja pierdziu!!!!Powiedz jeszcze że to z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Gratuluje ,jaka dlugosc tego esoxa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wow, ale grubas! gratki Sebek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Gratulacje Wileki i niesamowicie estetyczny (żadnych śmieci, przebarwień, postrzępionych płetw, etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Gratuluję rybska. Czy wypuszczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sebek to mistrzostwo świata. Gratki, powiedz chłopie ile to monstrum ma długości ? Wrażenie robi niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Piękny, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jak znam Sebka to zjadł go żywcem na łodzi i jeszcze zagryzał jakąś siedemdziesiątką... Chyba wiem gdzie to było , ale już nie wiem Gratulacje - piękna rybka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Nie ma co, rybsko jak talala Trzeba mieć i wodę dobrą i być często na niej żeby wypracować sobie takiego grubasa. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sebastian gratuluje .Moze zdradzisz nam tajemnice gdzie ,na co i ile to malenstwo mialo .A potem pojedziemy tam i zlowimy jego tate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 O w morde ale byk Sebek ty jesteś coraz bardziej zmartwiony na tych zdjęciach im większy szczupak tym bardziej Szczere gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sebek po prostu nie daje już rady... Zobaczycie, że w końcu złowi taką rybę, że jej nie da rady utrzymać we własnych rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Nie zdradzaj raczej na forum miejsca połowu - wiem że i tak tego nie zrobisz - bo potem różne kwasy wychodzą.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A potem pojedziemy tam i zlowimy jego tate tata pewnie bedzie mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A potem pojedziemy tam i zlowimy jego tate tata pewnie bedzie mniejszy Dokładnie - raczej lepiej spotkać mamę lub... babcię Sebastian - gratulacje ryby !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 @rognis szacuneczek potężny szczypak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sebastian Gratuluję wspaniałej ryby! Gdzie nie musisz mówić, ale powiedz chociaż jak i na co? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wow ale wielki Gratulacje tak wielkie jak ten szczupak PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi