Maciejowaty Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Noi pozamiatane Jeszcze raz gratki za tego grubasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 piękna ryba gratki - widać jest w Polsce tylko jedna szczupakowa woda pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Gratulacje i to wieeelkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 I w końcu udało mi się zobaczyc tą kobyłe,gratulacje,a jaka długość?? +120?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 To sie nazywa rybsko z wykopem. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sebastian gratuluje .Moze zdradzisz nam tajemnice na co... Rybkę złowiłem na nowego Perch'a SDR, dokładnie na P12SDR HP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sebek buty mi spadły z wrażenia jak go zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sebek ty jesteś coraz bardziej zmartwiony na tych zdjęciach im większy szczupak tym bardziej Moja mina to wyraz szacunku do ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zobaczycie, że w końcu złowi taką rybę, że jej nie da rady utrzymać we własnych rękach Oby tak się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 O matko piekne monstrum Gratulacje i to wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 rogisko oko Wielka Gratulujeeeee o matkooo!!jestem w szoku ze olbrzym szczupaka jeszcze nie ma w polsce ta szczupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Sebastian Gratuluje tego okazu. Zazdroszcze ci takiej ryby, może Syrsan w przyszłym roku będzie dla mnie tak łaskawe że obdarzy mnie podobnym okazem. Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam. P.S. Jaki długi byłten szczupak <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Nie mam najmniejszych watpliowosci ze Seba pozamiatal w tym watku. Gratulacje i zazdraszczanie <_<Ave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 @SebaFiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Przejdźmy może jednak do konkretniejszych szczupaczków. Największy z poprzedniego weekendu. Oczywiście podebrany ręką, chwytem za pokrywy skrzelowe. A wcale nie było łatwo, bo był potwornie ciężki Król SZCZUPAK 2007. Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Łane...a Ty Rognis masz jeszcze jakieś zdjęcie tego szczupaka czy tylko to jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 chlopaki spokojnie... ryba bardzo ladna ale sezon przeciez sie jeszcze nie skonczyl ja w zeszlym roku swoja najwieksza zyciowke (4 krotnie podnosilem poprzeczke w ubieglym roku) zlowilem 30.12.2006 taki rzut na taśme poki walczymy jest szansa na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 chlopaki spokojnie... ryba bardzo ladna ale sezon przeciez sie jeszcze nie skonczyl ja w zeszlym roku swoja najwieksza zyciowke (4 krotnie podnosilem poprzeczke w ubieglym roku) zlowilem 30.12.2007 taki rzut na taśme poki walczymy jest szansa na wszystko Mifek, normalnie Harry Potter jesteś , 7 grudnia już wiesz, że w Sylwestra złowisz życiówkę . dzieki tpe! juz poprawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 puki pika w grze wszystko moze sie zdazyc, ale ty masz dluzszy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 wow Rognis to jest chyba najlepsze zdjecie szczupaka 2007 jakie widzialem w tym roku Ogromne gratulacje no i na przynęte Salmo!! Dla mnie to jeszcze wiekszy respekt budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 łoooo ale ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Nie wiedziałem, że ten szczupak zrobi na was aż tak wielkie wrażenie, szczególnie że nie jest to mój życiowy okaz Wiele osób pyta mnie na co i jak, więc postanowiłem napisać kilka zdań.Szczupaka złowiłem na nowy model Perch'a Salmo, którego miałem okazję przetestować po raz pierwszy. Nowe Perch'e 12SDR i 14SDR w kolorze PH okazały się skuteczne i udało mi się złowić na nie dwie duże ryby. Przynętę prowadziłem wolno, jednak od czasu do czasu podszarpując ją ruchami szczytówki. Z moich obserwacji wynika, że spinningując, Perch'a 12SDR można wyrzucić daleko (pomimo kształtu i dużej wielkości steru), a na plecionce 20lb schodzi na około 5-6 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 chlopaki spokojnie... ryba bardzo ladna ale sezon przeciez sie jeszcze nie skonczyl ja w zeszlym roku swoja najwieksza zyciowke (4 krotnie podnosilem poprzeczke w ubieglym roku) zlowilem 30.12.2007 taki rzut na taśme poki walczymy jest szansa na wszystko Mifek, normalnie Harry Potter jesteś , 7 grudnia już wiesz, że w Sylwestra złowisz życiówkę . Harry nie Harry ale Sylwester to nie 30 a 31 grudnia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwant Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ponieważ zazdrość przeze mnie przemawia to zauważę że jakieś 25 cm to zostało dołożone przez technikę wykonania tego zdjęcia.Ale i tak podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 rognis_oko NORMALNIE SZACUN POWALIŁEŚ CHYBA WSZYSTKICH NA KOLANA <_< ZDJĘCIE JEST ZAJEFAJNE GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi