strzalka Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 rognis_oko gratulejszyn piękne rybsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Sebastian, no piekna bestia. Wielkie gratulacje, wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 jak by było dołożone 25 cm to ja razem z sebkiem byśmy go trzymali i pozowali do zdjęcia bo sam by napewno nie dal rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Może i 25cm nie jest dodane ale zdjęcie nie urzeczywistnia rzeczywistych rozmiarów ryby, ryba została sprytnie sfotografowana (na wysuniętych dłoniach) co nie oddaje jej rzeczywistej wielkości i powiększa ją. Takie mam osobiste zdanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 E tam, czepiacie się szczegółów. Piękne zdjęcie, piękna ryba, oddaje chwilę. A że rybę trzeba umieć pokazać i nie każdy to potrafi?? Nie trzeba równać w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jezu ludziska co się czepiacie, dodane nie dodane, ryba niesamowita szczere gratki Sebek.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Seba, Gratulacje, piękna sztuka. Co do zdjęcia to jest świetne. Moim zdaniem zdjęcia robi się po to żeby upamiętnić chwilę, wspaniałą chwilę. Jeżeli zdjęcie miałoby odzwierciedlać rozmiary ryby to można by ją sfotografować na tle miarki etc. Ale po co... Takie dane można podać za pomocą literek i cyferek, natomiast piękno tej ryby opisać byłoby ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Czepiacie sie głupot, chyba z zazdrości Ryba jest piękna, zdjęcie świetnie zrobione i na tym powinno się skończyć. Jeśli wam żal tyłek ściska to już wasz problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ryba klasa, zdjęcie klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Wcale mi zal nie sciska tylka, szczerze gratuluje ryby tylko pisze ze moim zdaniem byloby lepiej jesli ryba by byla blizej pokazujacego, ale oczywiscie to jest moje i tylko moje zdanie i wcale sie nie czepiam. Rybka i tak jest ladna i fotka zrobiona pieknie. Pozdrawiam i gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zulus popieram Twoje stanowisko. Dlatego właśnie wcześniej pytałem czy może jest jeszcze jakieś zdjęcie tego niewątpliwie dużego szczupaka. Co wcale nie znaczy że chcę umniejszać sukces Rognisa. Przeciwnie, uważam że nie ma potrzeby stosowania trików przy fotografowaniu naprawdę dużych ryb bo.... są duże! I dlatego wolał bym obejżeć zdjęcie oddające chwilę jak ktoś tu napisał. Żeby nie było wątpliwość - szczere gratulacje rognis_oko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Co do zdjęcia to jest świetne. Moim zdaniem zdjęcia robi się po to żeby upamiętnić chwilę, wspaniałą chwilę. Jeżeli zdjęcie miałoby odzwierciedlać rozmiary ryby to można by ją sfotografować na tle miarki etc. @phalatak trzymaj @sebatak trzymaj @zazdrosnicyzlowcie wieksza i zrobcie lepsze zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Co do zdjęcia to jest świetne. Moim zdaniem zdjęcia robi się po to żeby upamiętnić chwilę, wspaniałą chwilę. Jeżeli zdjęcie miałoby odzwierciedlać rozmiary ryby to można by ją sfotografować na tle miarki etc. @phalatak trzymaj @sebatak trzymaj @zazdrosnicyzlowcie wieksza i zrobcie lepsze zdjecie Widze, że do Ciebie pitt mowić to jak do ściany - wypadałoby czytać powyższe posty jeśli udzielasz się w wątku aby być w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Panowie nie robcie spamuuu ...Gadamy tu o wielkich szczupakach ktore lokalizuja sie w naszych pieknych rybnych wodach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 udez w stol, a nozyce sie odezwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Przeciwnie, uważam że nie ma potrzeby stosowania trików przy fotografowaniu naprawdę dużych ryb bo.... są duże! Po za wypadkami kiedy ryba 133cm wygląda na zdjęciu na okolicę 90cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 a tak szczerze panowie bo nie śledzę dokładnie wątku to ten szczupak ile miał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Sebastian gratuluję kolejnego okazu, oby tak dalej Ps: Jeśli byś od razu podał wymiary rybki to nie było by całej powyższej dyskusji i wątek był by bardziej przejrzysty.W ogóle dobrze by było gdyby każdy wklejając fotkę ryby która na pewno wzbudzi zainteresowanie dokładnie opisywał wymiary ryby, na co została złowiona i gdzie (jeśli to nie tajemnica) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Sebek wspaniały Polski szczupak, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Będąc w Polsce - właściwie łowiąc w Polsce NIGDY nie podałbym miejscówki, bo jeśli ktoś mi ją polecił to byłbym dupa, gdybym sam ją rozpracował, to żal to spuścić w kiblu - ryby są wypuszczone, dalej są w tym miejscu, byłby to dla nich wyrok śmierci - nie oszukujmy się, na każdego usera (tu zakładam ze wszysycy na forum C&R) przypada 6-10 gości odwiedzających forum. Może to być KAŻDY, o ile nas obowiązuje pewna gentlemanska umowa, o tyle osoby niezarejestrowane to całkowity freestyle. Większość i tak wie lub się domyśla gdzie jeszcze w Polsce można złowić takie piękne ryby, lepiej niech takie miejsca pozostaną tajemnicą forum. Myślę że jeśli zapytasz na priv to jest szansa na odpowiedź - nie chcę mówić za Rognisa ale gdyby sprawa dotyczyła mnie to namiar byś dostał. Ale pliz, nie publikujcie na otwartym forum namiarów na ostatnie takie mateczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Pisząc Gdzie miałem na myśli jakąkolwiek informacje np: ryba została złowiona w polsce, ryba została złowiona w wiśle w okolicach warszawy itp.Nie chodzi mi o dokładną informację w którym jeziorku i przy którym drzewie ani o namiar z GPSa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 @standerus amen nic dodać nic ująć w naszym kraju z pogłowiem ryb jest tak a nie inaczej, oby szło ku lepszemu (mam nadzieje) dlatego pewne rzeczy przybierają formę psychozy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Tu się liczy piękno tej ryby. Wykasujcie to pierdzielenie o centymetrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 piękno wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Rognis, gratki...piękny kaczak i super fota!!! Widzę co niektórym skoczył gul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi