Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Seba, Gratulacje, piękna sztuka.

Co do zdjęcia to jest świetne. Moim zdaniem zdjęcia robi się po to żeby upamiętnić chwilę, wspaniałą chwilę.

Jeżeli zdjęcie miałoby odzwierciedlać rozmiary ryby to można by ją sfotografować na tle miarki etc. Ale po co... Takie dane można podać za pomocą literek i cyferek, natomiast piękno tej ryby opisać byłoby ciężko.

Wcale mi zal nie sciska tylka, szczerze gratuluje ryby tylko pisze ze moim zdaniem byloby lepiej jesli ryba by byla blizej pokazujacego, ale oczywiscie to jest moje i tylko moje zdanie i wcale sie nie czepiam. Rybka i tak jest ladna i fotka zrobiona pieknie. Pozdrawiam i gratuluje.

Zulus popieram Twoje stanowisko. Dlatego właśnie wcześniej pytałem czy może jest jeszcze jakieś zdjęcie tego niewątpliwie dużego szczupaka. Co wcale nie znaczy że chcę umniejszać sukces Rognisa. Przeciwnie, uważam że nie ma potrzeby stosowania trików przy fotografowaniu naprawdę dużych ryb bo.... są duże! I dlatego wolał bym obejżeć zdjęcie oddające chwilę jak ktoś tu napisał.

Żeby nie było wątpliwość - szczere gratulacje rognis_oko!

Co do zdjęcia to jest świetne. Moim zdaniem zdjęcia robi się po to żeby upamiętnić chwilę, wspaniałą chwilę.

Jeżeli zdjęcie miałoby odzwierciedlać rozmiary ryby to można by ją sfotografować na tle miarki etc.

@phala

tak trzymaj

@seba

tak trzymaj

@zazdrosnicy

zlowcie wieksza i zrobcie lepsze zdjecie

Jeżeli zdjęcie miałoby odzwierciedlać rozmiary ryby to można by ją sfotografować na tle miarki etc.

@phala

tak trzymaj

@seba

tak trzymaj

@zazdrosnicy

zlowcie wieksza i zrobcie lepsze zdjecie

Widze, że do Ciebie pitt mowić to jak do ściany - wypadałoby czytać powyższe posty jeśli udzielasz się w wątku aby być w temacie.

Sebastian gratuluję kolejnego okazu, oby tak dalej :D

Ps: Jeśli byś od razu podał wymiary rybki to nie było by całej powyższej dyskusji i wątek był by bardziej przejrzysty.

W ogóle dobrze by było gdyby każdy wklejając fotkę ryby która na pewno wzbudzi zainteresowanie dokładnie opisywał wymiary ryby, na co została złowiona i gdzie (jeśli to nie tajemnica)

Pozdrawiam

Będąc w Polsce - właściwie łowiąc w Polsce NIGDY nie podałbym miejscówki, bo jeśli ktoś mi ją polecił to byłbym dupa, gdybym sam ją rozpracował, to żal to spuścić w kiblu - ryby są wypuszczone, dalej są w tym miejscu, byłby to dla nich wyrok śmierci - nie oszukujmy się, na każdego usera (tu zakładam ze wszysycy na forum C&R) przypada 6-10 gości odwiedzających forum. Może to być KAŻDY, o ile nas obowiązuje pewna gentlemanska umowa, o tyle osoby niezarejestrowane to całkowity freestyle. Większość i tak wie lub się domyśla gdzie jeszcze w Polsce można złowić takie piękne ryby, lepiej niech takie miejsca pozostaną tajemnicą forum. Myślę że jeśli zapytasz na priv to jest szansa na odpowiedź - nie chcę mówić za Rognisa ale gdyby sprawa dotyczyła mnie to namiar byś dostał. Ale pliz, nie publikujcie na otwartym forum namiarów na ostatnie takie mateczniki.

Pisząc Gdzie miałem na myśli jakąkolwiek informacje np: ryba została złowiona w polsce, ryba została złowiona w wiśle w okolicach warszawy itp.

Nie chodzi mi o dokładną informację w którym jeziorku i przy którym drzewie ani o namiar z GPSa.

Pozdrawiam