tpe Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 O, chyba nawet bardzo nie wiało?? Kopyto 6?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 eeeeeeeee peresada, nie wyciagaj tak lapek, bo wrazenie optyczne zdefraudujesz (nie macie tam jakichs ekierek w tle?), mi wyglada ... gora ... na 97.5 congrats pitt, no co ty... przecież on jest dłuższy niż maszt tej żaglówki w tle A tak serio serio to gratuluję. Piękny szczupak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 @Peresada gratuluję szczupala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 dzięki za gratki Panowie!dodam tylko że w moim przypadku to ostatnia ryba w tym roku...@standerus będzie jeszcze walczył i wróżę tu dużego zębatego!pozdrawiam!i życzę wszystkim wesłych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 U nas jak zwykle kiła et mogiła, ciężko sie zmobilizować do zapakowania się na łódkę.... Fajnie, ze juz silnik dziala <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nie działa, ale jak chesz wpaść pouskuteczniać filmik sąsiedzi to zapraszam , moje nadzieje że to sruba legły... niestety coś dupneło w transmission, muszę przez tydzień rozebrać i sprawdzić co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Krzysztof coś mi się wydaje że Kubie podbierasz te zębole gratki.Kuba a ty się zabieraj za tą transmisje bo jeszcze większego bałaganu narobisz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Piękny! A mówiłeś Peresada, że w tym roku Ciebie omijają PozdrawiamRmeek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 I klejna piękne sztuki gratki dla łowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Gratulacje Peresada ładny szczupak.I znowu ktoś Kubie odłowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Normalnie rzucę chemię i przejdę na przewodnictwo, idzie mi całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 No Kuba..? No co jest...? Kiła, kiła ale jednak peresada zawsze coś ładnego tam wyłowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Normalnie rzucę chemię i przejdę na przewodnictwo, idzie mi całkiem nieźle To cecha idealnego przewodnika nie łowi a goście łowią. Niedługo będa zabijac się by wsiąść do Ciebie na łódź.Ale nie przejmuj się - mam tak samo. Na moje przynęty wędkarze łowia o wiele więcej ryb niz ja sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wiesz Tomaszek, Peresada to człowiek wydra, dodatkowo chojnie składa ofiary duchowi jeziora, ja mam mocniejszy pęcherz dlatego dzbita i nic nie łowię. Ale spoko, mój czas nadejdzie - dlatego na wszelki wypadek mam na łodzi nożyki co by się chłopaki mogły pochlastać jak w końcu 120 wywalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja już mocnym akcentem zacząłem sezon narciarski ale widzac ostatnie fotki to chyba jeszcze w weekend zwoduje łajbę i powalczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ha ha!!! Sławne ofiary peresady no tak to wszystko tłumaczy. Co do 120 to Ci tego szczerze rzyczę, nożyczki schowaj, bo szkoda żeby się chłopak chalstał z powodu rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 @Łukasz, @Peresada, gratuluję pięknych szczupaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Niestety. Po zapoznaniu sie dokładniej z woda okazało sie,ze jest wiecej H20 w stanie stalym niz cieczy:(Termos namawia mnie na garbusy z kapokiem.Chyba powalczymy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Garbusy mogie zagwarantowac ,kapoka nie Poczekaj harvi -a to kto powiedzial-Dzis wchodzilem trzy metry od brzegu ,dalej cos trzeszczalo .Oczywiscie ,trzeszczaly szczupaki pod lodem . Kmikadze -ten pierwszy jest najmocniejszy ,trzymaj sie pekniec ,chodz blisko brzegu z dala od trzcin .Trzymaja cieplo i tam lod jest najslabszy.Zawsze ale to zawsze na pierwszy lod niewchodz sam i zabierz koniecznie linkie . Wedkie,przynenty szczupakowe oraz termos z wkladka wrecze na miejscu .Vi ses pa l?rdag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 @Lukasz-super fotka i ten karasek niczegosobie.@standerus-byle do metra Piekne ale to piekne zembacze .Gratuluje zdobyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ktoś coś łowi?? ja jestem uziemiony z braku boat partnera i zesranego silnika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Heh - boat partner to by się znalazł - bez problemów... Co do łódki, to zawsze można wypożyczyć krypę z silnikiem od Paddy-ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 U nas jak zwykle kiła et mogiła, ciężko sie zmobilizować do zapakowania się na łódkę....W ostatnie pół godziny - Peresada wygrzmocił 98, piękną grubaskę Przeginacie, kolego Peresada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tak to już P(e)R(e)ZESADA mała ,ale puki przynęta w wodzie do puty jesteś w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Heh - boat partner to by się znalazł - bez problemów... Co do łódki, to zawsze można wypożyczyć krypę z silnikiem od Paddy-ego siedzisz w IE przez święta?? to się odezwij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi