Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

eeeeeeeee peresada, nie wyciagaj tak lapek, bo wrazenie optyczne zdefraudujesz (nie macie tam jakichs ekierek w tle?), mi wyglada ... gora ... na 97.5 :mellow:

congrats :D

pitt, no co ty... przecież on jest dłuższy niż maszt tej żaglówki w tle :lol:

A tak serio serio to gratuluję. Piękny szczupak.

Normalnie rzucę chemię i przejdę na przewodnictwo, idzie mi całkiem nieźle :angry: :mellow:

To cecha idealnego przewodnika :D nie łowi a goście łowią. Niedługo będa zabijac się by wsiąść do Ciebie na łódź.

Ale nie przejmuj się - mam tak samo. Na moje przynęty wędkarze łowia o wiele więcej ryb niz ja sam :D

Wiesz Tomaszek, Peresada to człowiek wydra, dodatkowo chojnie składa ofiary duchowi jeziora, ja mam mocniejszy pęcherz :mellow: dlatego dzbita i nic nie łowię. Ale spoko, mój czas nadejdzie - dlatego na wszelki wypadek mam na łodzi nożyki co by się chłopaki mogły pochlastać jak w końcu 120 wywalę :mellow:

Garbusy mogie zagwarantowac ,kapoka nie :mellow:

Poczekaj harvi -a to kto powiedzial-

Dzis wchodzilem trzy metry od brzegu ,dalej cos trzeszczalo .

Oczywiscie ,trzeszczaly szczupaki pod lodem .

Kmikadze -ten pierwszy jest najmocniejszy ,trzymaj sie pekniec ,chodz blisko brzegu z dala od trzcin .Trzymaja cieplo i tam lod jest najslabszy.Zawsze ale to zawsze na pierwszy lod niewchodz sam i zabierz koniecznie linkie . :D

Wedkie,przynenty szczupakowe oraz termos z wkladka wrecze na miejscu .

Vi ses pa l?rdag :D