Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Heej! No sądziłem, że już coś napiszecie chłopaki, ale skoro nie to ja napiszę. Dzisiaj ze standerusem i Rochem ostatni w 2007 roku wypad na ryby. I rezultat, ostatnia w tym roku złowiona ryba – mały szczupaczek.

Bardzo miły wypad i nawet pogoda całkiem znośna, lekuchna tylko mżawka i lekuchny wiaterek

Dzięki chłopaki! – do zobaczenia w przyszłym roku! (oczywiście na rybach)

post-752-1348913700,255_thumb.jpg

Heej! No sądziłem, że już coś napiszecie chłopaki, ale skoro nie to ja napiszę. Dzisiaj ze standerusem i Rochem ostatni w 2007 roku wypad na ryby. I rezultat, ostatnia w tym roku złowiona ryba – mały szczupaczek.

Bardzo miły wypad i nawet pogoda całkiem znośna, lekuchna tylko mżawka i lekuchny wiaterek

Dzięki chłopaki! – do zobaczenia w przyszłym roku! (oczywiście na rybach)

No gratulacje, teraz musimy dobrze zacząć nowy sezon szczupakowy

Witam. Spostrzegawczy jesteś :D Ryba przepinała się kilka razy, bo Redzi ma jeszcze „małe” problemy z podbieraniem :D W końću mu wyskoczyła z rąk jak miałem zrobić pozowane zdjęcie. Szkoda, że było marniutkie światło bo na tym co mam widać tylko lecącego do wody „duszka”.

Ważne że sezon dobrze zakończony :D

Robert ten sezon będzie lepszy w podbieraniu :mellow: trzeba się nauczyć uspokoić rybkę bo ta strasznie chlapała :mellow: dobrze że mrozu nie było bo pewna część ciała mogła by bardzo narzekać :o

Ale tak czy inaczej ostatnia ryba należała do nas ;)

Pierwsze i ostanie zdanie mi się podoba B) Reszta mniej :( Moje przelotki wczoraj co chwilę zamarzały, więc jednak mróz był. Ty lepiej ryb już nie uspakajaj :lol: No i życzę Ci aby było dużo okazji do ćwiczeń. Tylko pamiętaj, ćwiczymy chwyt nad wodą <_<