Tomaszek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 siedzisz w IE przez święta?? to się odezwij Siedzę - odzywam się (na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 A ja bym brał przykład z Peresady, poprostu był cały rok grzeczny i dostał prezent od Mikołaja Gratulacje Peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Heej! No sądziłem, że już coś napiszecie chłopaki, ale skoro nie to ja napiszę. Dzisiaj ze standerusem i Rochem ostatni w 2007 roku wypad na ryby. I rezultat, ostatnia w tym roku złowiona ryba – mały szczupaczek. Bardzo miły wypad i nawet pogoda całkiem znośna, lekuchna tylko mżawka i lekuchny wiaterek Dzięki chłopaki! – do zobaczenia w przyszłym roku! (oczywiście na rybach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Wątek i chyba sezon na jerkbaicie zamknie jednak ryba made in POLAND! Złowiona przezd Redziego w królowej polskich rzek. Wzięła oczywiście z polskiego opadu na polskiego twistera z sylwestrowym brokatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Heej! No sądziłem, że już coś napiszecie chłopaki, ale skoro nie to ja napiszę. Dzisiaj ze standerusem i Rochem ostatni w 2007 roku wypad na ryby. I rezultat, ostatnia w tym roku złowiona ryba – mały szczupaczek. Bardzo miły wypad i nawet pogoda całkiem znośna, lekuchna tylko mżawka i lekuchny wiaterek Dzięki chłopaki! – do zobaczenia w przyszłym roku! (oczywiście na rybach) No gratulacje, teraz musimy dobrze zacząć nowy sezon szczupakowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Cześć Robert Ładne fotki ale zastanawia dziwne położenie linki.. Czy szczupak połknął przynętę czy się przepiął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam. Spostrzegawczy jesteś Ryba przepinała się kilka razy, bo Redzi ma jeszcze „małe” problemy z podbieraniem W końću mu wyskoczyła z rąk jak miałem zrobić pozowane zdjęcie. Szkoda, że było marniutkie światło bo na tym co mam widać tylko lecącego do wody „duszka”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ważne że sezon dobrze zakończony Robert ten sezon będzie lepszy w podbieraniu trzeba się nauczyć uspokoić rybkę bo ta strasznie chlapała dobrze że mrozu nie było bo pewna część ciała mogła by bardzo narzekać Ale tak czy inaczej ostatnia ryba należała do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Pierwsze i ostanie zdanie mi się podoba Reszta mniej Moje przelotki wczoraj co chwilę zamarzały, więc jednak mróz był. Ty lepiej ryb już nie uspakajaj No i życzę Ci aby było dużo okazji do ćwiczeń. Tylko pamiętaj, ćwiczymy chwyt nad wodą <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam. Spostrzegawczy jesteś Taki fach.. Staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 hehe tylko nad wodą na szczęście tego mrozu zbytnio nie odczułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 U was to ta Wisła bardzo ciepła (bez kry). U mnie do dziś płynęła i brzegami mały lód i śryz:( Nad Nidą to samo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 no coż nie bez przyczyny ale jest jej napewno mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi