pablom Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Rozumiem... takie są najsmaczniejsze... he, he! No, a na tego kaszalota z bałtyku to musiałem dwie zamrażarki jeszcze w domu postawić , tylko gdzie ja teraz będe spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 PS. Znam tego wędkarza od 3 lat i wiem że nie kłamał. Nikt go o klamstwo posadzal nie bedzie. Niemniej wyrzut adrenaliny, a potem raptowny spadek powoduja rózne reakcje... Ten wędkarz łowi na spinning na Warszawskim odcinku ponad 20 lat i niejednego dużego szczupaka już wyciągną.On sam nie powiedział że szczupak był podobny do naszego rekordu, ale z opisu wynikało że Był to potwór jakiego nawet na zdjęciach ciężko spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Trochę porządków. Posty poświęcone C&R przeniesione na forum ogólne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Wczoraj o swicie przetrowlowalismy 7km ,mimo to mielismy dwa male pistolety .Kombinacje z wielkoscia ,kolorem ,glebokosciom nic niedaly, zaden wobler w ten dzien niezdal egzaminu .Okolo 9.00 zmeczony tym calym zmienianiem majdanu -MARCIN ztwierdzil ze przestaje inwestowac w cale te drogie jerki ,woblery i zaczyna lowic na zywca .Ja tez jak nigdy caly przemokniety (lalo jak scebra)prawie dalem spokuj i w momencie kiedy juz mielismy sie zwijac zza cypla wylonil sie piekny pas trzcinki okolo 300-400m -i cos mi mowilo ze dzis moze blaszka .Gnom 3 powedrowal do wody i ledwo dotknal tafli nastapilo targniecie -40cm przypon wraz z blacha zniknal a Ja zwinalem sama plecionke.W tym samym czasie Marcin ciagnal trzecia rybe wyprawy .Dowiazalem szybko przypon i zaczelismy czesac wode .Te moze czterysta metrow trzcinki i stado bo inaczej tego nazwac niemozna w ciagu zaledwie dwoch godzin .Szupaki bily na wszystko w kolorze srebra (piekne wachadla chyba widzilem takie u mifka)pokazaly rozki .Ilosc szczupak naprawde bylo czuc w powietrzu -IDZIE JESIEN - mifek masz jeszcze te wchadla z czerwona przywieszka ze wstazki -rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 wahadla to by sie tam jeszcze ze 3 znalazly... niestety ostatnio nie mam mozliwosci wybrac sie do gryfic do pana HEBA i zamowic cosik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Wachadla -podszlifowalem je troche ,dowiazalem czerwona wstazkie na kotwicach i do wody .mifku -trymaj ta tajna bron dla siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 spoko misiek. ja se zawsze moge cos na miejscu zalatwic... a ty bidaku jedyn co mozesz to przeplacac tam na wygnaniu albo o pomoc kolegow poprosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 To moze mifek pokaze jakies wzory tych blaszek . A My sobie popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 mifek jak juz powiedzial ma w pudelkach jakies 2 moze 3 egzemplarze wiec nie wiele tu mozna pokazac... i poyslec ze mial ponad 20 sztuk. ja to chyba za mientkie serce mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 serce masz jak dzwon http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a960fb17bcc1fb55.htmlTo chyba na to bralo nam ostatnio.Wstazka do kwiatkow i blaszka nabiera zycia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Termos TOBY to fajna blacha, dzis nawet chcialem dokupic 40 g.Niestety obowiazkowo trzeba wymienic kotwice, kolka i kretlik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jest twoja jak Ci sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Cześć Pstrągi się skończyły więc czas na szczupaki.. Zaczęło się nieźle w Delcie Wołgi.. a wczoraj doszedł jeszcze jeden warty wspomnienia.. Mam nadzieję, że to jeszcze nie było moje ostatnie słowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Efex,A dokładnie gdzie łowicie? Możesz podać jakieś namiary na najbliższe miasto? Popatrzyłbym sobie w google. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 a czy to ta sama wyprawa co była opisna niedawno w WW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ja z braku czasu łowię w okolicach 3miasta na jeziorach rynnowych, bo blisko.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 a czy to ta sama wyprawa co była opisna niedawno w WW? @hasior - w WW była opisana wyprawa w Deltę Dunaju, a ta fotka jest z Delty Wołgi - miesiąc temu. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 aaaaaaa :blush:gapa ze mnie mimo wszystko fajowe te rybki z kąd by nie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Weekend spedzilem z rodznika w szkierach Sundsveden.W sobote 8 ryb na lodke plus jeden leszcz. Pogoda, straszny deszcz i gdyby nie pomoc miejscowego z paliwem to nocke zamist w studze spedzilibysmy na wyspie pod chumrka.Niedziele, flauta totalna 5 ryb na lajbe plus jedna niezidentyfikowana jak narazie ( cos jak bolen tylko, ze sporo wyszy ) jak aparat wyschnie to zalacze fotke. W szkierach tez moze byc lipa jak nietrafi sie na dzien. Mam nadzije, ze jutro na moim akwenie, z moja lajba i ''moimi'' szczupakami pojdzie nam lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Effex - ten ostatni szczupak ma w paszczy coś czego nie mam w pudełku - czyżby percha 14 SDR?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Effex - ten ostatni szczupak ma w paszczy coś czego nie mam w pudełku - czyżby percha 14 SDR?? Byłeś bardzo blisko - to egzemplarz testowy Percha 12 SDR.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ja z braku czasu łowię w okolicach 3miasta na jeziorach rynnowych, bo blisko.. Pozdrawiam To odpowiedź na moje pytanie? Bo jakoś nie kojarzę Wołgi w okolicach trójmiasta PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ja z braku czasu łowię w okolicach 3miasta na jeziorach rynnowych, bo blisko.. Pozdrawiam To odpowiedź na moje pytanie? Bo jakoś nie kojarzę Wołgi w okolicach trójmiasta PozdrawiamRemek Tośmy się dogadali.. wpisz w google 45*28'33.58N 47*45'50.80E Najbliższe większe miasto to Astrachań.. Jak wypłyniesz za daleko i wpłyniesz na wody terytorialne Iranu, mogą Cię wziąć za kłusownika bieługi i zatopić rakietami.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Tośmy się dogadali.. wpisz w google 45*28'33.58N 47*45'50.80E Najbliższe większe miasto to Astrachań.. Jak wypłyniesz za daleko i wpłyniesz na wody terytorialne Iranu, mogą Cię wziąć za kłusownika bieługi i zatopić rakietami.. Pozdrawiam Dzięki! O kurcze wygląda to super! lepiej niż szkiery A to z kłusownikami bieługi to słyszałem. Nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałem, że brzeg usłany jest grobowcami Oprócz szczupaków co można tam jeszcze połowić? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 W sumie można tam złowić bardzo wiele ryb - sumy, bolenie, okonie, sandacze.. ( o białorybie nie wspomnę, choć jest o czym mówić ) Wszystko zależy tylko od dobrego przewodnika. Jak się trafi na kiepskiego to bieda. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi