bassy Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 przynajmniej teraz mam dowód że w tej wodzie sa ryby słusznych rozmiarów.P.S. Czy zdjęcie które pyknąłem jest rzeczywiście tak fatalnej jakości ze nie umieściłeś? Żądam zdjecia łowcy z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 przynajmniej teraz mam dowód że w tej wodzie sa ryby słusznych rozmiarów.P.S. Czy zdjęcie które pyknąłem jest rzeczywiście tak fatalnej jakości ze nie umieściłeś? Żądam zdjecia łowcy z rybą Zdjecie jest ok (jeśli chodzi o jakość)Natomiast moja facjata nie nadaje się do publikacji Niestety.Więc zostanie jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 To poprosze o fotke na maila a z bolkami to umieszcza foty............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 wracajac do watku wilkopolskich zebaczy to gdybym zdjecia nie widzial to nie uwierzyl bym ze we warcie plywaja takie ok metra... a widzialem 98cm,najgorsze ze pochodzi z miejsca ktore uwarzalem za swoje koledzy mirat i jerzy wiedza gdzie to jest. mi niestety trafilo sie tylko 86cm co zreszta i tak jest moja zyciowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 ==> JajakubLadny szczupak. Ja dzis pol dnia usilowalem zlowic lososiowate ale bez skutku, nawet na robaka nie chcialy sie skusic.O 13 zapdadla decyzja, ze sie pakujemy bierzemy lodz i lowimy na M?laren.Oplacalo sie, przez pierwsza godzine padlo 9 sztuk i to calkiem znosnych rozmiarow 60-70cm.Potem sie troche uspokoilo ale dociagnelismy do 25 sztuk z czego dwie ~80 cm i jeden, fotka ponizej, (bardzo walczacy) 95 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No łądna rybka. Ja wreszcie znowu wracam do gry!! Wczoraj nawet na dwa dryfy złapałem szczupaczka. Zaraz przyjeżdża Peresada i za nic mając deszcz, wiatr i przepisy BHP ruszamy nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peti Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Gratulacje, piękna sztuka a jaki łeb ma wielki Pozdroo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 My te szczupaki wczoraj tez lowilismy wbrew zdrowemu rozsadkowi choc moze nie tak do konca bo niewyplywalem na najszersze i najbardziej zafalowane miejsca. ==> Peti To moj brat i jego szczupak, ja wczoraj glownie robilem za przewodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 to plywaliscie jakas tratwa, czy ryba zostala zlowiona z tego pomostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Plywalismy lodzia 4 m z 10 hp silnikiem.Do pomostu musialem podplynac zeby odzyskac Slidera 10S RH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Gratuluje harvi , Brat chyba mocno przezyl prezentacje szczupala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ==> Jerry hzs Brata ten szczupak ''trzyma'' jeszcze do teraz Naprawde waleczna bestia byla a hol jeszcze utrudnialay warunki pogodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Zapewniam Cie Harvi ze doskonale go rozumiem , zycze wiekszych szczupali i jeszcze piekniejszych min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No i warto było, deszcz przeszedł, wiatr co prawda skutecznie uprzykrzał życie (ciągłe korekty na elektryku). Ja n9ie złapałem nic, za to Peresada.... 4 ryby, w tym jedną 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja n9ie złapałem nic, za to Peresada.... 4 ryby, w tym jedną 95 Kuba teraz już wiemy dlaczego zamierzasz opuścić gościnną irlandzką ziemię Shannon czy Ree? Ja pewnie zaraz pójdę na bassiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Drużyna pajora zawsze wygrywa <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja jestem po prostu dobry przewodnik Tak na serio był mocny wiatr i ostro walczyłem z opanowaniem dryfów łodzi. Że nie wspomne że Peresada wie jak łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ==> Standerus U mnie z ta 95 bylo dokladnie tak samo jak u Ciebie.Ja walczylem za kierownikiem z przeciwnosciami losu a tata z bratem trzaskali ryby. Przyszedl mi wlasnie do glowy pomysl.Trolling sliderem z downrigger'em, testowal ktos to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 no to już Per(z)esada żeby 4-0 gratki ładnego predatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja mam lepszy pomysł - łowić ryby i wywalić Peresadę/Ramaya/ Tego Drugiego na dziób niech walczy z elektrykiem i ustawia dryfy. Niech się chłopaki uczą, a co, ja umiem i już nie muszę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 przed wyjazdem dyskretnie posdejmuj im bloczki z hamulców i masz ich z bani ,bo o ile wiem to Peresada już DC niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 hasior ale krzysio zastanawia się teraz nad daiwa a tam glownie magnetyki rzadza.... trzeba bedzie pogadac z jakims kopernikiem, einsteinem czy innym madrym ... w dzisiejszych czasach za odpowiednią kase nawet grawitacje mozna przekupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 @Harvi i Peresada Przefajne rybki , gratulejszyn PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 hasior ale krzysio zastanawia się teraz nad daiwa a tam glownie magnetyki rzadza.... no to w takim razie zostaje standerusowi tylko patrzeć jak będą łowić albo nagnać do szorowania pokładu ps.w tym kraju juz niema korupcj-co Ty Mifas na TV3 sejmu LIVE nie oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 :blush::blush: wrocmy do tematu... za tydzien jade chrzcin czarną mambę... mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi