Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

:lol:

przynajmniej teraz mam dowód że w tej wodzie sa ryby słusznych rozmiarów.

P.S.

Czy zdjęcie które pyknąłem jest rzeczywiście tak fatalnej jakości ze nie umieściłeś? Żądam zdjecia łowcy z rybą :mellow:

Zdjecie jest ok (jeśli chodzi o jakość)

Natomiast moja facjata nie nadaje się do publikacji :mellow:

Niestety.

Więc zostanie jak jest

wracajac do watku wilkopolskich zebaczy to gdybym zdjecia nie widzial to nie uwierzyl bym ze we warcie plywaja takie ok metra... a widzialem 98cm,najgorsze ze pochodzi z miejsca ktore uwarzalem za swoje :angry: koledzy mirat i jerzy wiedza gdzie to jest. mi niestety trafilo sie tylko 86cm co zreszta i tak jest moja zyciowka

==> Jajakub

Ladny szczupak.

Ja dzis pol dnia usilowalem zlowic lososiowate ale bez skutku, nawet na robaka nie chcialy sie skusic.

O 13 zapdadla decyzja, ze sie pakujemy bierzemy lodz i lowimy na M?laren.

Oplacalo sie, przez pierwsza godzine padlo 9 sztuk i to calkiem znosnych rozmiarow 60-70cm.

Potem sie troche uspokoilo ale dociagnelismy do 25 sztuk z czego dwie ~80 cm i jeden, fotka ponizej, (bardzo walczacy) 95 cm.

post-780-1348913596,1755_thumb.jpg

hasior ale krzysio zastanawia się teraz nad daiwa a tam glownie magnetyki rzadza.... :mellow: trzeba bedzie pogadac z jakims kopernikiem, einsteinem czy innym madrym ... w dzisiejszych czasach za odpowiednią kase nawet grawitacje mozna przekupic :mellow:

hasior ale krzysio zastanawia się teraz nad daiwa a tam glownie magnetyki rzadza.... :mellow:

no to w takim razie zostaje standerusowi tylko patrzeć jak będą łowić :lol: albo nagnać do szorowania pokładu

ps.w tym kraju juz niema korupcj-co Ty Mifas na TV3 sejmu LIVE nie oglądasz? :mellow: