Maciejowaty Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Czesc!Forum sledze regularnie od tamtego roku,ale jeszcze nic nie pisalem.Dzisiaj szczupaczki niezle gryzly na Chruscielu.Zlowilem trzy wymiarowe.Dwa kolo szescdziesiatki i jednego osiemdziesiat centymetrow.Zebaty pieknie walczyl i adrenalina mi podskoczyla.Oczywiscie rybki wrocily do wody.Aparat jakis czas temu zamoczylem i nie mam na razie czym robic zdjec.Tak w ogole szukam kontaktu z wedkarzami z Elblaga.Moze razem powedkujemy? Witaj na forum Gratuluję połowu, świetne wyniki Fajnie ,że wypuszczasz ryby ,napewno dzięki jerkbait.pl poznasz świetnych wędkarzy z Twoich okolic. pozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Czesc!Forum sledze regularnie od tamtego roku,ale jeszcze nic nie pisalem.Dzisiaj szczupaczki niezle gryzly na Chruscielu.Zlowilem trzy wymiarowe.Dwa kolo szescdziesiatki i jednego osiemdziesiat centymetrow.Zebaty pieknie walczyl i adrenalina mi podskoczyla.Oczywiscie rybki wrocily do wody.Aparat jakis czas temu zamoczylem i nie mam na razie czym robic zdjec.Tak w ogole szukam kontaktu z wedkarzami z Elblaga.Moze razem powedkujemy? i ja gratuluję połowu oraz witaj na jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Czesc!Forum sledze regularnie od tamtego roku,ale jeszcze nic nie pisalem.Dzisiaj szczupaczki niezle gryzly na Chruscielu.Zlowilem trzy wymiarowe.Dwa kolo szescdziesiatki i jednego osiemdziesiat centymetrow.Zebaty pieknie walczyl i adrenalina mi podskoczyla.Oczywiscie rybki wrocily do wody.Aparat jakis czas temu zamoczylem i nie mam na razie czym robic zdjec.Tak w ogole szukam kontaktu z wedkarzami z Elblaga.Moze razem powedkujemy? Zanderix jest z twoich okolic, ja tam bywam czasem, ale coraz rzadziej. bede moze pod koniec pazdziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam! W piątek byłem na łódce na jeziorku Liny Wielkie. Kolega trafił szczupaka 77 cm. Oprócz tego były dwa wyjścia szczupłych godnych uwagi i wyjętych kilka krótkich Drugi kolega łapiąc z brzegu miał na kiju kilka wymiarowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 HejJa Maniek miałem 78 ale wyszedł mniejszy niż ten twojego kumpla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 HejJa Maniek miałem 78 ale wyszedł mniejszy niż ten twojego kumpla. Zanderix, fotka się nie pokazuje pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zanderix, fotka się nie pokazuje pozdrawiamRemek Ja tam widzę fotkę. Szczupaczek na skinnera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 HejJa Maniek miałem 78 ale wyszedł mniejszy niż ten twojego kumpla. pozakuje sie pokazuje:) przynęta wygląda jakbyś ją wcisnął mu specjalnie w szczęke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 HejJa Maniek miałem 78 ale wyszedł mniejszy niż ten twojego kumpla. pozakuje sie pokazuje:) przynęta wygląda jakbyś ją wcisnął mu specjalnie w szczęke No jasne ze tak bylo, bo przeciez Zanderix jest znany z tego ze skinnerow nie lubi i lapie na zywca lub trupka <_< Swoja droga, jesli samemu sobie zrobiles taka fotke, to tylko pozazdroscic, bo ja zawsze sie motam, w piatek tez malo sobie spodniobutow nie zalatwilem na drucie kolczastym...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Cześć zanderix! Rzeczywiście ten Twój szczupak wygląda jakoś tak długi i chudy kolesia zębaty był grubaśny i jak na tę długość to dużo ważył, bo coś kolo 3,70 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Pokazuje się! Dzięki! pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 @Zanderix a ten Twój szczupły to taki powyginany czy tak mu kark na potrzeby fotki przekręciłeś bo to chyba nie jest normalna pozycja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 66cm z Warmii. Jak dotad moja zyciowka ale to dopiero pierwszy jesienny sezon chodzenia za szczuplym. Oprocz tego jeszcze jeden wymiar i piec skrotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 andrew fotka lipna a ryba ładna można ją było lepiej zaprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 U mnie teraz ostro łowi ekipa z Polski - bardzo mieszane odczucia, z jednej strony niby 90, 87, 80 i kilka siedemdziesiątek, z drugiej - na 4 dni pływania.... Wczoraj się dołączyłem - dwie małe ryby na łódkę na całe popołudnie . A zimnem zasuwa że uszy odpadają. Rano szron na trawie Fotki będą jak je zmniejszę, znaczy wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 andrew fotka lipna a ryba ładna można ją było lepiej zaprezentować Fotka taka sobie to prawda ale zanim zona dotarla do mnie zeby ja cyknac z komorki troche czasu minelo a hol na zylce osiemnastce bez stalki (ostatni rzut popludnia po zerwaniu poprzedniej blystki na zaczepie)tez troche zmeczyl rybe...wiec nie mialem czasu na pozowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 no rozumiem. W takim razie dobrze, że starałeś sie żeby ryba wróciła do wody w jak najlepszej kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 pozwole sobie zacytowac mms'a ktorego dzisiaj dostalem... jak widac jeden z naszych odczuwal braki po zlocie jestem w Nadarzycach, przypałetała sie taka 96, a ja nie mam aparatu. pozdr Phala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Oj ten Phala ma rękę do ryb... pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 @PhalaTak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Piękna ryba! Gratulacje Phala! A za ten brak aparatu to aż prosisz się o bana pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 grunt ze widac stara milosc... czyli sir JACULA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 grunt ze widac stara milosc... czyli sir JACULA Dobra przynęta to trzeba nią łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Mam nadzieję, że to co przygotuję na nastęny rok przypadnie do gustu Phali - bo szczupaki już to lubią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A moze nasz kolega Cezorator pochwali sie co zlowil za sprawa drugiego naszego kolegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi