Skocz do zawartości

Szczupaki 2007

lukomat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

U mnie teraz ostro łowi ekipa z Polski - bardzo mieszane odczucia, z jednej strony niby 90, 87, 80 i kilka siedemdziesiątek, z drugiej - na 4 dni pływania.... Wczoraj się dołączyłem - dwie małe ryby na łódkę na całe popołudnie :( . A zimnem zasuwa że uszy odpadają. Rano szron na trawie :unsure:

Fotki będą jak je zmniejszę, znaczy wieczorem :mellow:

Kuba, gdzie fotki?? <_<

Ramay jest juz w Athlone? Mam dla niego woblery ;)

Kuba, gdzie fotki?? <_<

Ramay jest juz w Athlone? Mam dla niego woblery ;)

Ja teraz pracuję/śpię/łowię 24/7 więc niestety ale cwila minie, myślę że next week realny. Jutro łososie, niedziela pstrągi/szczupaki, trzeba wykorzystać koniec sezonu

potwierdzam, zębacze gryzą na potęge :D wczoraj 9 wyjętych, przeważnie do 50 cm ale była jedna 60 tka i ok 80tka połamała haczyk w główce - odradzam traperowskie. Dziś zakupiłem kilka główek gamakatsu ...

podobną przypadłość maja główki jigowe JAXONa. notorycznie strzela haczyk w okolicy luku kolankowego... poki co najczesniej na zaczepach... przynajmniej guma zostaje :mellow:

No i wróciłem. Dzięki za gratulacje. Trochę faktycznie połowiłem i nie tylko ja. Powiem tylko, że ta rybka którą widzieliście na zdjęciu zamieszczonym przez mifka nie była największa :D Zastanawiam się nad małą relacyjką, ale muszę zorientować się jak stoję ze zdjęciami bo przez pierwsze dwa dni nie miałem aparatu, a jak już go miałem to okazało się że akumulatorki są na wyczerpaniu więc mało zdjęć pstykałem.

No i wróciłem. Dzięki za gratulacje. Trochę faktycznie połowiłem i nie tylko ja. Powiem tylko, że ta rybka którą widzieliście na zdjęciu zamieszczonym przez mifka nie była największa :D Zastanawiam się nad małą relacyjką, ale muszę zorientować się jak stoję ze zdjęciami bo przez pierwsze dwa dni nie miałem aparatu, a jak już go miałem to okazało się że akumulatorki są na wyczerpaniu więc mało zdjęć pstykałem.

Pisz relację. Chętnie poczytamy.

Poza tym, napisz w skrócie co połowiliście :D

no esoxy się ruszyły ja mimo choroby nie wytrzymałem pogody i o 10:00 pojechałem porzucać nad moje ulubione starorzecze. :D

w trzecim rzucie zapiąłem prawie sześdziesiątke a potem już króciaki ale ogólnie woda żyła ;) szkoda ,że ja nie :(

ogólnie piękna pogoda i miła atmosfera :D czego więcej chcieć

pozdrawiam

post-515-1348913609,8812_thumb.jpg

post-515-1348913609,941_thumb.jpg