@slider@ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ładny szczupolek Graty!!! PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 acha - zapomniałem wspomnieć że jest to mój nowy - Rekord Życiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Brawo!!! Ładniutki!!! Pięknie wybarwiony. Lubię jesienne szczupaki są grubiutkie i w świetnej kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 @RuttGratki, niewiedziałem ,że w tym bajorku takie ładne szczupłe pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Gratuluję rekordu, ale polecam używać troszkę mocniejszego sprzętu na szczupaki niekoniecznie 120g tak jak ja, ale z 30-40?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Dziś pełen optymizmu pojechałem na ryby. Moze temperatura nie była zbyt wysoka (wody +10, powietrza +5) ale słoneczko świeciło.Zwodowałem z kolega łódkę, popłynęliśmy na łowisko i Evinrude powiedział NIE !!! Z wyprawy wędkarskiej zrobił sie obóz kondycyjny. 5 kilometrowe wiosłowanie pagajami pod fale i wiatr dało nam w d... . Na sam koniec kolega złowił na maleńka gumkę 75 anorektyka.Ja takiego , tylko grubaska, złapałem w zeszłym tygodniu na woblera 24 cm. I bądź tu mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Rutt super filmik i fajny szczupaczek gratki rekordu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 acha - zapomniałem wspomnieć że jest to mój nowy - Rekord Życiowy mial 70 czy 60pare ? <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jaki odciekliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 70 a co do kijów to zawsze chodze z dwoma: delikatniejszym i mocniejszym. ale szczupak wolał zestaw okoniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 To tak jak u mnie sum woli zestaw sandaczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 no właśnie mi też to się dość często trafia choć u mnie do wyboru mają trzy kijaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 tylko że na to nie ma rady bierze kiedy chce i na co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jaki odciekliwy pytam, bo ja trafiłem ostatnio 70cm i wyglądał na znacznie większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ja tez wczoraj wyskoczylem z kolega Damianem (slazakiem ze Slaska) na dwie godzinki .Mielismy troche pojerkowac .Tafla na wodzie i jakos ryby niechcialy gryzc.Wyskoczylismy wiec na maly troling tuz przed zachodem slonca .Pierwszego zebacza trzasnal Damian i jego syn ja zlowilem jeszcze jednego a w drodze powrotnej kolega zacial zeciowke .Dozwiadczony w polowie karpi i po ostatnim lekkim sukcesie gdzie zlowil 95 cm myslal ze i tym razem pujdzi tak latwo.Wszystko szlo dobrze ja przygotowany do podembrania ryby ktora oceniamy na min 10kg .Damian zapomnial poluzowac hamulca i troszkie przykrotka linka ,jedno szarpniecie lben na takim zestawie i baj baj zyciowko.Szkoda troche ryba i tak wrocila by do wody ale mial chlopak pecha .Fajna ryba to byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jaki odciekliwy pytam, bo ja trafiłem ostatnio 70cm i wyglądał na znacznie większego Na żywo zawsze się wydają dużo większe. Potem na zdjęciach z innej perspektywy maleją, a jak już zestawisz zdjęcie siedemdziesiątaczka z metrówką których tu nie brakuje, to kurczy się w oczach. Moj z Domaniowa miał 73 wiec ten spokojnie ma 70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 BartekP dzięki za wsparcie, a szczupak naprawde miał 70cm i był bardzo gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 BartekP dzięki za wsparcie, a szczupak naprawde miał 70cm i był bardzo gruby nie, no nie podważam tego co piszesz, tylko mowie, że mój wygladał na dużo większego. zdjęcie zdjęciu nie równe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 zdjęcie zdjęciu nie równe pozdrawiam To fakt, fotki trzeba umieć zrobic i rybę pokazać na zdjęciu też. My dzisiaj ZERO nawet brania.....Takiej studni nie pamiętam, mimo obskoczenia 1/3 jeziora nawet skubnięcia Ale we dwóch to łódka zasówa jak rakieta... pomyśleć co będzie jak dołożę trochę mocy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Kuba Ty nie dokładaj mocy tylko pływaj gdy ryby biorą . Jak słyszę jakie masz efekty w tym roku to na myśl przychodzą mi moje - podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 I tak nie biorą to sobie przynajmniej popływam Szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 @standerus czy ja Cie nie widziałem na najnowszym filmie WMH??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 @warciak jeszcze nie wiemy, WMH idzie z Polski do Ire ok. tygodnia @standerus, nie pływaj za szybko i za dużo, pamiętaj nowa lódź nie ma wioseł <_< To jak chłopaki mały zlocik w niedzielę w okolicy Limeric? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 w niedziele to my bedziemy spelniali obywatelski obowiazek w Dublinie, to do Limerick nie oblecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jak widziałeś grubasa z długą brodą, w goretexie na niebieskiej łodzi to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi