Butch69 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Kto daje dziecku do ręki rybę z zapiętym woblerem ?? To ta rozwaga kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 @TERMOSWyobraź sobie co mogłoby się stać dziecku gdyby szczupak zaczoł wariować - będziesz już widział co mam na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 A to moje maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ciekawe do ilu dorośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Tam gdzie go złowiłem, to daję mu nikłe szanse na przeżycie kolejnego sezonu Brygada emerytów ładuje to toreb wszystko co pochwyci żywca. Smutne ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 u mnie jest to samo tylko że z sandaczem bo szczupaka nawet małego ciężko uświadczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wszystkim łowcom zębaczy z ostatniego czasu GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Jerkbaiterom gratulujemy szczupaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 16 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Graty Guzu, a ja tu kwa kisne i zazdraszczam samego faktu wedkowania. Pozdrowieniatrza sie było pchać tak daleko?? Ale co się w sprzęcie okupisz i paczuszkami wyślesz..... strach się bać To fakt, a lista z zyczeniami rosnie i rosnie. Najchtniej to bym jakis lot wyczarterowal i puscil to wszstko jednym rejsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jak mi pomożesz kupić bassboata to wynajmiemy jeden kontener - będzie dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Zanderix-Wyobraź sobie co mogłoby się stać dziecku gdyby szczupak zaczoł wariować - będziesz już widział co mam na myśli.Faktycznie dales Mi do myslenia Moze to i dobrze ze zdjecie z tak malym szczupaczkiem ,nawet niemysle co by bylo gdyby .Jedno mogie obiecac z przynenta czy bez mala szczupaka juz dlogo niebedzie miala w rekach.Na wszystko przyjdzie czas.Narazie niech sobie macha splawiczkiem -oczywiscie bez chaka .W sumie dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 @standerus, nie podpuszczaj, bo mnie zoneczka nie przyjmie po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja dziś byłem świadkiem holu szczupaka 80 cm co w moim miejscu jest wręcz graniczące z cudem Do tego szczupły wylądował na brzegu i dostał w łep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Szczupły z ostatniej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 rognis- piękna sztuka GRATULUJę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Gratulacje Sebek! Super zębacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Gratulacje Sebastian. Sliczny esox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 rognis, przepiekny , szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jednak coś jeszcze u nas można złowić, tylko trzeba wiedzieć gdzie Gratuluję, ładny zębaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 @SebaNice fish na nice foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Szczupły z ostatniej niedzieli Sebastian - piękna ryba Gratulacje szczupłego oraz również samego zdjęcia (bardzo ładne kolory) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Pięknie wybarwiony szczupak, gratulacje Sebastian. Na jakiej głębokości wziął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Piękny okaz fotka też ładna Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 pi?kna ryba - gratkiokolice @Komancza?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Super szczupak fajna fotka gratulacje Rognis pozdrawiam życząc następnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi