Grzesiek Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 https://www.sport.pl/inne/7,64998,28331053,nieoficjalny-rekord-polski-z-jeziora-miloszewskiego-bialy.htmlKoledzy wiecie coś wiecej ? Na co została złowiona, w jaki sposób, itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 https://www.sport.pl/inne/7,64998,28331053,nieoficjalny-rekord-polski-z-jeziora-miloszewskiego-bialy.html Koledzy wiecie coś wiecej ? Na co została złowiona, w jaki sposób, itd ?Z tego co się orientuje, wczesną wiosną łowią je tam z premedytacją na pellet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Jak ta sieja ważyła 5kg to ja kończę z wędkarstwem! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Jak ta sieja ważyła 5kg to ja kończę z wędkarstwem!Wagę mieli w funtach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Wagę mieli w funtach...Nie tylko oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 5kg ???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Ładna ryba. Imo 5kg nie ma, ale ja sie nie znam (bazuje na moich karpiowych wyczynach)... moze z podbierakiem ważyli wtedy 5 ma na bank. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez hanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Może ktoś zweryfikuje, ale słyszałem, że ryba została złowiona na zawodach, więc pomiary powinny być rzetelne. C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi